Demo

Het laatste nieuws

Actueel TR en Club nieuws

Uitnodiging ALV 2018

2018 01 08 alv haarzuylen

Op zondag 11 februari 2018 worden twee Algemene Leden Vergaderingen van de TR Club Holland gehouden. We nodigen jullie van harte uit om hierbij aanwezig te zijn. De locatie is wederom ’t Wapen van Haarzuylen, Brink 2, 3455 SE Haarzuilens.

De eerste vergadering wordt om 11.00 uur geopend. De afsluiting van de bijeenkomst is gepland om circa 15.00 uur. Tussendoor wordt een eenvoudige lunch geserveerd.

Een uitgebreidere uitnodiging met de agenda is te vinden op de website bij de TRCH documenten onder Ledenservice (wel eerst even inloggen).

Op deze webpagina zijn ook de volgende documenten te vinden:

  • Notulen ALV op 12 februari 2017 (concept)
  • Voorstel tot wijziging statuten- Huishoudelijk reglement versie 3 (concept) 
Als je bij deze ALV aanwezig wilt zijn ontvangen we graag een aanmelding vóór 5 februari. Mocht je niet op de vergadering aanwezig kunnen zijn, laat je stem dan niet verloren gaan en machtig een ander lid om te stemmen. Zowel aanmeldingen als machtigingen kunnen worden gestuurd naar secretaris@trclub.nl

Graag tot ziens op 11 februari,

Bestuur TR Club Holland

TRCH & AHOCN Onderdelendag groot succes

Onderdelenmeeting 2017 03

De onderdelen-dag die op 5 november is gehouden in de showroom van Oldtimer-Wereld in Amersfoort was een daverend succes. Voor het eerst dit jaar hebben de TR Club Holland en de AHOCN de krachten gebundeld en de onderdelendag samen georganiseerd.

Op onze onderdelendag was het gezellig en druk. De hal was goed gevuld. De helft van de tafels werd bezet door 23 kofferbakverkopers. De andere tafels waren bezet door commerciële verkopers. Naast de tafels in de verkoophal waren er ook andere activiteiten. Er is goed gebruik gemaakt van de Formule 1 simulator. In een Lotus 49 configuratie kon je het circuit van Zandvoort onveilig maken. De winnaar scoorde een snelste tijd van 2min06sec. In een aparte hoek boden een aantal kunstenaars hun kunstwerken aan. Een tweemans jazzbandje vermaakte de bezoekers.

De organisatoren rekende op ongeveer 300 bezoekers en het werden er ruim 550. Gevolg was dat de catering volledig uitverkocht was maar de drukte was gezellig.

Door de vrijwilligers van de beide verenigingen en de gastvrijheid van Oldtimer Wereld is het een groot succes geworden.

Kijk voor een impressie ook op de Facebook-pagina van de club of op de website van de AHOCN.

Onderdelenmeeting 2017 02

Onderdelenmeeting 2017 01

Onderdelenmeeting 2017 04Meet & Greet 14-15 juli 2018

2017 11 07 meet greet 2018

Dit unieke sTRand-evenement mag je niet missen!

Meet & Greet… Meet, Sand & Sea… TR Copacabana…
Je mag het noemen zo je wilt, één ding is zeker, dit wordt een fantastisch TR-evenement!
Vanuit de gedachte een waar TR-vakantiegevoel te creëren waarbij ‘ontmoeten’ en ‘locatie’ de boventoon voeren, is het organisatieteam van regio Noord-Holland al een paar maanden drukdoende.
Meet&Greet wordt in 2018 ‘Meet @ the Beach’. En dat zegt eigenlijk al alles. We ontmoeten elkaar bij het strand. Als je blijft slapen is dat ook bij het strand. We eten zelfs op het strand. We rijden langs de mooiste plekjes van de kust en het directe achterland. We gaan dingen doen waarbij je TR-gevoel een belangrijke rol speelt. Dat is niet alleen leuk voor jou, maar zeker ook voor je partner. We praten immers over een evenement met een hoog ‘vakantiegevoel’. We houden het nog even spannend dus meer gaan we nu niet verklappen.
Noteer in je agenda: 14-15 juli 2018, Meet @ the Beach, Egmond aan Zee en schrijf je in via de Meet & Greet pagina op onze siteMMG 2017 UITSLAGEN

2017 09 01 mmg
Op 14 oktober, onder fantastische weersomstandigheden met een zonnetje bij bijna 20 graden, is alweer voor de 19e keer de Memorial Maus Gatsonides, afgekort ‘de Maus’ verreden. Al vele jaren dé rally van de TR Club Holland. Dit jaar met start en finish te Tiel in de prachtige Betuwe. Een ochtend- en een middagdeel met diverse trajecten langs en tussen de rivieren. Dit jaar met weer meer deelnemers dan vorig jaar, in totaal 62 equipes verdeeld over de Instap-, Toer- en Sportklasse.  De routes waren uitgezet door Kees van Hattum en Ton den Uyl. De organisatie in handen van het MMG Team 2017 van de TR Club Holland. 

Bekijk hier de uitslag

Bekijk hier de reacties

Lees meer

5 november: TRCH & AHOCN Onderdelendag

2017 08 01 tr parts

In 2017 organiseren we voor het eerst de Onderdelendag samen met de Austin Healey Owners Club Nederland. De opzet is behoorlijk groot. Hierom is er gezocht naar een grote locatie en die is gevonden: we zijn te gast bij Oldtimer-Wereld in Amersfoort. Het gebouw heeft een fantastische ruime en lichte showroom met daaromheen veel parkeergelegenheid.
We hebben dit jaar commerciële stands met onderdelen en lifestyle producten.

Lees meer

MMG Kaartleescursus

2016 07 06 mmg cursus

Nooit meer de weg kwijt?
Speciaal voor de deelnemers in de ‘Instapklasse’ en beginnende equipes in de ‘Toerklasse’, organiseren wij een korte cursus ‘kaartlezen voor beginners’. Heel nuttig en leerzaam zo vlak voor ‘de Maus’.
Deze cursus wordt gegeven door Kees van Hattum en Ton den Uyl op vrijdagavond 29 september. De locatie is Imparts in Ede, Bonnetstraat 33. Vanaf 19.00 uur is het binnenlopen, start cursus 19.30 uur sharp. Einde cursus zo rond 21.30 uur. Neem zelf wat schrijfmateriaal mee voor het maken van aantekeningen. 
Het inschrijfgeld voor deze cursus bedraagt €15,-- p.p. vooraf over te maken op rekening van de TR Club: NL17 INGB 0004090010 onder vermelding van ‘cursus MMG 2017’.

Voor verdere informatie kan je altijd contact opnemen met het wedstrijdsecretariaat, Jaap Sanders, teamtr@trclub.nl

TR Club kijkt naar de toekomst

2017 06 27 future

Een kleine drie maanden geleden hebben we op de website een nieuwsbericht geplaatst over de eerste bijeenkomst van een werkgroep die bezig is met de vraag: welke verbeteringen en veranderingen kunnen we realiseren om onze club meer toekomstbestendig te maken.

Intussen zijn er twee vervolgbijeenkomsten geweest. Deze hebben geleid tot een aantal concrete deelgebieden waarvoor plannen van aanpak zijn opgesteld. De komende maanden gaan kleine groepjes aan de slag om de plannen verder uit te werken en zorg te dragen voor de realisatie ervan.

Lees meer