Demo
 • TRCH Engeland TRip  Onze jaarlijkse overtocht naar het IWE

 • TRCH Engeland TRip  Onze jaarlijkse overtocht naar het IWE


 • TRCH Engeland TRip  Onze jaarlijkse overtocht naar het IWE • TRCH Engeland TRip  Onze jaarlijkse overtocht naar het IWE45e TRCH Engeland TRip

GB TRip 2020 Banner 780x520
Eén van de jaarlijks terugkerende evenementen is het door het Engelse TR Register georganiseerde
TR Weekend, dit jaar wederom gehouden op de Stratford-on-Avon Racecourse in het weekend van 14-16 augustus. Het terrein wordt vaker gebruikt voor Classic Cars evenementen en ligt op loopafstand van het historische centrum van Stratford, wereldwijd bekend van William Shakespeare. Het Inter-Club Triumph Weekend wordt in samenwerking met de TSSC (Triumph Sports Six Club) georganiseerd.

Ook dit jaar hebben we weer een gezamenlijke overtocht georganiseerd naar het Weekend omdat een groepsboeking nu eenmaal voordeel geeft. Zoals altijd zijn alle overtochten weer goed afgewogen met als resultaat dat we de overtocht gaan maken met Stena Line van Hoek van Holland naar Harwich v.v.

De heenreis is op donderdagavond 13 augustus vanuit Hoek van Holland om 22.00 uur.
Voor de terugreis moet je een keuze maken voor de maandagavond 17 augustus of de zaterdagavond 22 augustus vanuit Harwich om 23.00 uur.

Overtocht kosten (retour):

Eén equipe           (1x TR en 1 persoon)          in een 1 persoons binnen hut:  € 386,00

Eén equipe           (1x TR en 2 personen)        in een 2 persoons binnen hut:  € 484,00

Twee equipes      (2x TR en 2 personen)        in een 2 persoons binnen hut:  € 340,00 per TR/equipe

De laatste optie is een hut delen. Rijd je alleen in je TR dan is het aanzienlijk goedkoper om een hut te delen met een andere deelnemer die ook alleen rijdt. Alle hutten zijn voorzien van stapelbedden,  douche, toilet, bedlinnen en handdoeken. 

Aanleggen in Harwich doet de Ferry op vrijdagochtend om 8.00 uur. Als alles mee zit ben je rond 9 uur van de boot af. Afhankelijk van de gekozen route is de afstand van Harwich naar Stratford zo’n 280km (4 uur rijden binnendoor), je hebt dus genoeg tijd om daar te arriveren. Meer informatie over het weekend zelf is te lezen op de TR Register website.

Wil je op maandag na het weekend terug dan moet je zorgen dat je ’s-avonds op tijd (voor 21.00 uur) bij de ferry in Harwich bent. Breng onderweg een bezoek aan het Cotswold Motering Museum in Bourton-on-the-Water, of aan de Shuttleworth Collection in Biggleswade als je gek bent op oude vliegtuigen. Een andere aanrader is het Duxford Imperial War Museum, Europa’s grootste luchtvaartmuseum, gelegen vlak onder Cambridge. Maar misschien wil je gewoon de historische stad Cambridge bezoeken. It’s up to you!

Ja en als je dan toch in Engeland bent dan is een paar dagen langer blijven een gemakkelijke keuze. Je bent natuurlijk vrij om te gaan of staan waar je wilt, maar omdat een groot gedeelte van de deelnemers die langer blijven, kamperen, hebben we voor deze groep een mooie camping gevonden, nl. Stonehenge Touring Park, in Wiltshire. De camping is reeds geboekt en voor de B&B deelnemers is de mogelijkheid voor overnachten in de omgeving aanwezig. Deze B&B's moet men wel zelf boeken, maar meer info is er altijd aanwezig binnen de groep. Vanuit deze plek in Wiltshire kan je alle kanten op voor een bezoekje aan bv. de Cotswolds, Brecon Beacons, Exmoor, Dorset, New Forest. Of bezoek de mooie stad Bath of het mysterieuze Stonehenge. 

Alle deelnemers ontvangen circa twee weken voor vertrek een mail met boekingsnummer, overzicht van de deelnemers en aanvullende informatie. Op de site wordt bijgehouden wie er allemaal ingeschreven hebben.

Indien er vragen zijn of als je meer informatie wilt hebben, mail die dan aan

De inschrijving inclusief betaling moet voor 25 juni as. ontvangen zijn i.v.m. de prijsafspraken met Stena Line. Het totaal bedrag graag z.s.m. overmaken op de rekening van de TR Club Holland:
NL17 INGB 0004090010 onder vermelding van GB TRIP 2020, je lidnummer en naam.

Let op je inschrijving is pas definitief als er voor ieder persoon in de hut een betaling ontvangen is!