Demo
  • Memorial Maus Gatsonides    De rally van de TR Club Holland    Zaterdag 28 september 2019

  • Memorial Maus Gatsonides    De rally van de TR Club Holland    Zaterdag 28 september 2019

21e Memorial Maus Gatsonides op zaterdag 28 september

mmg 2019

DE REGLEMENTEN VOOR DE MEMORIAL MAUS GATSONIDES ZIJN BESCHIKBAAR

        Reglement Sport- en Toerklasse       Reglement instapklasse

Dit jaar wordt alweer voor de 21e keer de ‘Memorial Maus Gatsonides’, oftewel ‘de Maus’, verreden. De jaarlijkse rally van onze eigen TR Club Holland. Een evenement waar we best trots op mogen zijn. Vorig jaar met 78 equipes aan de start in Haarlem voor de jubileum editie. Relatief veel drempels, landingsbanen, bebouwde kommen en stoplichten, maar niet minder lol met onze TR’s. Dit jaar gaan we weer naar buiten, naar Oost-Brabant en Noord-Limburg, het gebied rond Venray waar je prachtig kunt toeren zoals door de moerasgebieden van de Peel. 25 km onder Nijmegen, zo’n 120 km vanaf Utrecht. Een prima locatie met weer een eigen, gezellige Maus zaal.
De diverse routes voor de Sport-, Toer- en Instapklasse worden weer uitgezet door de rally/ritten specialisten Kees van Hattum en Ton den Uyl.
De organisatie heeft inmiddels een aantrekkelijk arrangement voor het overnachten van de deelnemers met hotel Asteria kunnen afspreken. Zie het onderwerp ‘Slapen met Maus’.
Wil je al op de vrijdagmiddag komen, dan is een bezoek aan het ‘Oorlogsmuseum Overloon’ zeker de moeite waard. Op nog geen 10 minuten van het rallykwartier, Hotel Asteria. Woon je dus wat verder af van de rallylocatie, maak er dan een leuk weekend van. Je bent vrijdag al welkom, ’s avonds gezellig met elkaar dineren, overnachting in het hotel, en de volgende morgen monter en fris aan de start.

INSCHRIJVEN:

De inschrijving is geopend via onze website vanaf 1 juni 2019. Er kan weer worden ingeschreven in 3 klassen, waaronder de groeiende ‘Instapklasse’ voor beginnende rally/ritten rijders.
Na de inschrijving via de website ontvang je een bevestiging in je opgegeven mailadres. De opgegeven informatie van jullie equipe wordt daarna vermeld in de ‘deelnemerslijst’.
Voor de aanvang van de MMG ontvang je via de mail het ‘laatste nieuws’, de startlijsten en de ‘bijzondere regelementen’ (die je weer echt goed moet lezen).
Het inschrijfgeld bedraagt dit jaar weer € 150,00 per equipe, of € 75,00 per persoon all-in.
Hierin is ondermeer inbegrepen koffie/thee/fris met vlaai bij ontvangst op de zaterdagmorgen, een lekker ‘rally-lunchbuffet’, de diverse routeboeken, rallyschilden en -stickers, een aandenken aan deze 21e editie, prijzen in alle klassen, en ter afsluiting een uitgebreid dinerbuffet met daarbij de eeuwigdurende herinnering dat je hebt deelgenomen aan ‘de 21e Maus’!

De betaling van jullie deelname graag bij inschrijving of uiterlijk vóór 1 september.

TR Club Holland, rekening NL17INGB0004090010 onder vermelding van MMG 2019.

Voor informatie, suggesties, aan- en opmerkingen vooraf kan je altijd contact opnemen met Jaap Sanders: of 06-5111.27.07

Team MMG 2019

Kees van Hattum, Ton den Uyl, Peter ten Bruggencate, Jaap Sanders

MMG Sponsors

logo buroscanbrit