Demo

Forum Regels

1 jaar 10 maanden geleden - 1 jaar 10 maanden geleden #3686 door Willem van der Mast
 • Willem van der Mast
 • Willem van der Mast's Profielfoto Onderwerp Auteur
 • Offline

 • Administrator
 • Administrator

 • Berichten: 14

 • Geslacht: Man
 • Verjaardag: Onbekend
 • Forum Regels werd gestart door Willem van der Mast
  Gebruikers van het forum verklaren zich automatisch akkoord met deze forumregels en zijn bereid deze na te leven.

  Algemene forumregels

  Artikel 1

  De beheerder van het forum is het bestuur van de TRCH, Deze heeft ook de eindveranwoordelijkheid.
  De moderator is de toezichthouder van het forum.

  Artikel 2

  De  moderator van dit forum zal  proberen ongewenst materiaal zo snel mogelijk te verwijderen van de site. Door in te stemmen met de voorwaarden erkent de gebruiker dat alle berichten op dit forum de mening en gezichtspunten van de gebruiker zelf is en niet van de beheerder en moderator (behalve bij de berichten die door beheerder en moderator geplaatst zijn). De beheerder kan niet aansprakelijk gesteld worden voor de inhoud van berichten van gebruikers.
   
  Artikel 3

  De gebruiker is, door het forum te gebruiken, akkoord gegaan met het feit dat hij of zij geen kwetsende, obscene, racistische, vulgaire, lasterlijke, haatdragende, bedreigende, seksueel- georiënteerde berichten plaatst. Verder heeft de gebruiker zich te houden aan de van toepassing zijnde wetten en regels. Als een gebruiker zich niet aan de deze basisregels of aanwijzingen van de beheerder houdt, zal na 1 waarschuwing een uitsluiting van het forum volgen van enkele weken. Bij herhaling van overtredingen daarna zal een permanente ban toegepast worden. Het IP-adres van ieders computer wordt bij ieder bericht opgeslagen om het beheer van de site te vereenvoudigen. Of een bericht aan de eisen voldoet wordt uitsluitend door de beheerder en moderator bepaald. Deze beslissing is bindend. Verder bewaart het systeem cookies op de computer van de gebruiker.
   
  Artikel 4

  De beheerder van de site heeft het recht alle berichten te verwijderen, te bewerken, te verplaatsen en  onderwerpen en forums te sluiten op het moment dat zij dit passend vinden. Van gebruikers wordt verwacht dat ze inhoudelijk, onderbouwd en serieus meepraten op het forum. Posts die een topic niet ten goede komen, zullen door beheerder of moderator worden verwijderd en zo mogelijk worden verplaatst naar een ander, passend topic. De reden kan eventueel opgevraagd worden via . Bij het modereren van het forum wordt op geen enkele wijze willekeur toegepast. Het e-mailadres dat de gebruiker opgeeft wordt alleen gebruikt voor het verzenden van een nieuw wachtwoord als het wachtwoord vergeten is. Tevens kan de moderator via dit adres informatie over het forum versturen. Emailadressen en IP's worden enkel en alleen aan justitie overgedragen als daar om wordt gevraagd. Geen enkel ander persoon heeft het recht persoonlijke gegevens van gebruikers op te vragen bij de beheerder.
   
  Artikel 5

  Reclame maken of spam verspreiden via het forum is niet toegestaan. Het is dan ook niet toegestaan artikelen commercieel te koop aan te bieden, een oproep te plaatsen waarin men opzoek is naar personeel of een oproep tot fundraising te doen. Het vermelden van url's of bedrijfsnamen is enkel toegestaan indien het van toegevoegde waarde is voor de betreffende discussie.

  Artikel 6

  Een account op het TRCH forum is persoonsgebonden en mag onder geen beding worden uitgeleend of gebruikt door een andere gebruiker dan de oorspronkelijke eigenaar.
   
  Artikel 7

  Het plaatsen van een afbeelding in je 'handtekening' is niet toegestaan. Deze afbeeldingen leiden tot onnodige vertraging en onoverzichtelijkheid van het forum.

  Artikel 8

  Het gebruik van onnodige hoofdletters of leestekens in topictitels en forumposts om zo meer op te vallen, is niet toegestaan.

  Artikel 9

  Het onnodig omhoog halen van oude topics, ook wel schoppen genoemd, is niet toegestaan.

  Artikel 10

  Het is niet toegestaan, om zonder uitdrukkelijke toestemming van de persoon of instelling, persoonsgegevens, links, foto’s of ander materiaal te plaatsen.

  Artikel 11

  Advertenties worden na 6 maanden of op verzoek van de adverteerder eerder verwijderd
   
  Laatst bewerkt 1 jaar 10 maanden geleden door Peter Meiboom. Reden: toevoeging ivm fundraising

  Gelieve Inloggen om deel te nemen aan het gesprek.

  Tijd voor maken pagina: 0.162 seconden