Demo

Factory Record Trace

De TR Club Holland biedt, in samenwerking met het Engelse British Motor Industry Heritage Trust de mogelijkheid om voor een Triumph TR, een zogenaamd geboortebewijs op te vragen. Een "TRIUMPH PRODUCTION RECORD TRACE" of ook wel een “FACTORY TRACE” genoemd.
Alle beschikbare gegevens staan bij BMIHT op microfilm en worden door de beheerder daar op papier gezet. De gegevens die op zo'n TRACE voorkomen kunnen per TR verschillen, klik op het voorbeeld hier onder en je kan zien wat er in de meeste gevallen verwacht kan worden.

Factory Trace

Hieronder volgen de spelregels voor het aanvragen van een TRACE:

Uitgesloten van opvraging zijn alle TR's die in Belgische fabrieken zijn geassembleerd. Helaas zijn hier geen gegevens van bewaard gebleven. Deze zogenaamde CKD (Completely Knocked Down) wagens zijn te herkennen op de volgende wijze:

  • TR2 : Een N na het chassisnummer (bv. TS 4378 LN)
  • TR3/3a/3b : Een B voor het chassisnummer (bv. BTS 27345 LO)
  • TR4 : Een B voor het chassisnummer (bv. BCT 19300 LO)
  • TR4/4a : Een 1 voor het chassisnummer (bv. 1CT 35678 LO)
  • TR5/6 : Een 1 voor het chassisnummer (bv. 1CP 26789 LO)

Alleen aanvragen voor Triumph TR-typen worden behandeld.

De betaling van € 55,00 per TRACE (de prijs is afhankelijk van de koers van het Engelse Pond), dient vooraf te geschieden op onze rekening onder vermelding van Factory Trace opvraging, je lidnummer en naam.

TR Club Holland
IBAN nummer: NL17INGB0004090010

Mocht er in Engeland geen gegevens van de TR aanwezig zijn, dan wordt de betaling geretourneerd. Je dient rekening te houden met een levertijd van minimaal 6 weken. Klik hieronder op de button voor het openen van het aanvraagformulier. 

Aanvraagformulier