Demo

Het laatste nieuws

Actueel TR en Club nieuws

TRCH NIET OP BRITISH CARS & LIFESTYLE

2020 03 11 bcl corona
Vanmorgen (11 maart) heeft het bestuur besloten NIET deel te nemen aan de beurs.

Het RIVM en de Provincie Noord-Brabant verbieden evenementen met meer dan 1000 bezoekers. De organisatie van de beurs wil de beurs door laten gaan en het aantal personen dat binnen is, beperken tot 1000. Wij zien dat als een grote opgave en twijfelen aan de realiseerbaarheid. Dit en het feit dat onze doelgroep in de risicoleeftijd zit, vormen de grondslag voor ons besluit.

Inmiddels hebben ook aantal andere clubs zich teruggetrokken. Onze inschatting is dat de beurs matig tot slecht bezocht gaat worden en dat de inspanning van opbouw, beursbemensing en afbreken onevenredig is met de bezoekersaantallen.

Algemene ledenvergadering 2020

2020 02 09 alv 1

Op zondag 9 februari werd onze jaarlijkse Algemene Ledenvergadering gehouden. Ondanks storm Ciara was een behoorlijk aantal leden naar Brasserie Laag Kanje in Maarn gekomen.

De agenda bevatte de 'standaard' onderwerpen, zoals het jaarverslag, de jaarrekening, de planning en de begroting. Deze punten konden vlot worden behandeld. Na het formele gedeelte werden nog speldjes uitgereikt aan jubilarissen, die 25 of 35 jaar lid zijn. En ten slotte werd Gertjan van de Klashorst verrast met de oorkonde en wisselbeker van de Member of the Year.

In een volgende TRaffic verschijnt een uitgebreid verslag met foto's.

2020 02 09 alv 2

Evenementen 2020

2020 02 06 evenementen 2020

Alle landelijke en regionale evenementen van de TRCH in 2020 zijn verzameld in een overzicht. In deze lijst staan ook de evenementen, die we niet zelf organiseren, maar waar de club wel aan deelneemt. Het overzicht is te vinden via 'Events' in het menu bovenin of rechtstreeks via onderstaande knop. 

 Evenementen 2020

 

TR Brabant Rit op zaterdag 9 mei 2020

2018 03 06 brabant rit

Zoals afgesproken gaan we ook dit jaar weer de ‘TR Brabant Rit’ organiseren voor clubleden en liefhebbers van Triumph. Een rit gericht op het lekker rijden met elkaar in je klassieker door een mooie, leuke omgeving in Brabant. De eerste TRBR was in 2002, met de finish in het dorpje Bavel, even ten oosten van Breda.
Dit jaar starten, lunchen en finishen we na 18 jaar weer in Bavel, bij de Korenmolen die er ondertussen nog steeds staat. Bavel is net iets ouder dan onze TR’s, zo rond 1300 ontstaan. Een mooi, Brabants dorpje.

Lees meer

TRaffic nummer 216 is verschenen

2019 12 17 traffic 216

In dit nummer van december 2019 – de laatste onder redactie van Jan van den Engel – wordt onder andere teruggekeken op de Memorial Maus Gatsonides en de zeer succesvolle British Carparts Day.
Jan Wittebol en Gertjan van de Klashorst doen verslag van hun bezoek aan de vrienden van de Dikke DAF en de Rode Baron. Verder een verslag van de Euromeet 2019 en nieuws over de Euromeet 2020, waarvan de inschrijving is geopend. En vanuit de regio’s wordt teruggekeken op de laatste evenementen van dit jaar.
En dit is nog maar een selectie uit het dikke nummer, dus veel leesplezier!

Wil je naar de Euromeet 2020 in Engeland? Graag alvast doorgeven!

2019 10 22 euromeet 2020

In het weekend van 11-13 september 2020 vindt in Engeland de Euromeet plaats. De officiële inschrijving zal later, na verschijnen van TRaffic in december, opengaan. Maar het Engelse TR Register wil - in verband met afspraken met het hotel - graag vóór 30 oktober al weten hoeveel leden van plan zijn om ernaar toe te gaan. De prijs voor het weekeinde is 880 GBP, dus rond 1000 Euro.
Als je nu al weet, dat je van plan bent om in te schrijven, wil je dat dan vóór 30 oktober kenbaar maken aan onze Coördinator Internationale Contacten, Gertjan van de Klashorst ().

Bekijk de presentatie

TRaffic nummer 215 is verschenen!

2019 10 14 traffic 215

In dit nummer van oktober 2019 vind je onder andere het verhaal over Henri Decerf, de Impéria monteur van Jos Göttgens, die onfortuinlijke TR-coureur uit Vaals. Ook een uitgebreid verhaal met veel foto’s over de Triumph TR7/TR8. Verder wordt teruggeblikt op de succesvolle Meet & Greet in Brabant en zijn er veel verslagen te lezen over ritten in binnen- en buitenland en over evenementen waar de TR Club bij aanwezig was. En in de rubriek techniek gaat het onder meer over schijfremmen op de voorwielen van een TR5/TR6.
En dit is nog maar een selectie uit het dikke nummer, dus veel leesplezier!