Demo

Het laatste nieuws

British Carparts Day op zondag 4 november

2018 08 26 british carparts day

Het succes van de gezamenlijke Onderdelendag 2017 van de Austin Healey Owners Club Nederland (AHOCN) en de TR Club Holland (TRCH) heeft beide clubs doen besluiten om dit jaar het evenement grootser op te zetten.
Op 4 november 2018 organiseren wij in de Evenementenhal te Gorinchem op 2500 m2 tezamen met 6 andere autoclubs van klassieke auto’s de

British Carparts Day

De deelnemende clubs vertegenwoordigen meer dan 5000 leden:

• Morgan Sports Car Club Holland
• Het Jensen Genootschap
• Austin/Morris/Riley/Wolseley Register (AMRWR)
• MG T-type & Pre War Owners Holland (MG TTO)
• TVR Car Club Holland
• Rovers Owners Club Holland (ROCH)
• Austin Healey Owners Club Nederland (AHOCN)
• TR Club Holland (TRCH)

Zet deze datum in je agenda: 4 november 2018, van 11.00 tot 16.00 uur.
Locatie: Evenementenhal , Franklinweg 2, 4207 HZ Gorinchem.
De toegang is gratis!

Het wordt een fantastische dag voor jong en oud, vrouwen en mannen, waarop heel veel valt te beleven.

Clubleden bieden hun overtollige onderdelen aan
Meer nog dan in andere jaren zullen er leden zijn die hun overtollige onderdelen te koop aanbieden. Indien jij ook je overtollige onderdelen wilt verkopen schrijf je dan in (zie onderaan dit bericht). Wij bieden je voor slechts € 15 een verkooptafel aan.

Verkoop je klassieker
Voor leden van de clubs bieden wij de mogelijkheid je klassieke auto te koop aan te bieden. Wij hebben een aantal m2 gereserveerd waar de auto's ruim en overzichtelijk kunnen worden opgesteld. Voor de prijs van € 75 per auto verkoop jij je klassieker. Schrijf je hiervoor snel in (zie onderaan dit bericht).

Commerciële aanbieders
Een uitgebreide markt met commerciële aanbieders: meer dan 180 meter marktkraam met uiteenlopende producten. Lifestyle, onderdelen, kleding, stuurbekrachtiging enz, enz. Een grote variëteit aan producten waardoor het voor iedereen interessant is.

Autoboulevard
Verschillende aanbieders van klassieke auto's zijn present op onze autoboulevard. Zij tonen je hun mooiste exemplaren uit hun verkoopassortiment.

Kunstmarkt
Ook dit jaar hebben we een kunstmarkt waar creatievelingen hun creaties tonen zoals schilderijen, beeldhouwwerk, maar ook prachtige sierraden. Een extra reden om onze Carparts Day te bezoeken. Ben jij geïnteresseerd om kunst te koop aan te bieden schrijf je dan in voor slechts € 15 per tafel (zie onderaan dit bericht).

Formule 1 simulator
Spektakel voor iedereen die Max Verstappen denkt te kunnen verslaan. We organiseren op de F1 simulator een wedstrijd wie de snelste ronde (schadevrij) kan rijden. Gezien de grote belangstelling voor dit evenement is inschrijven direct bij binnenkomst in de hal aan te bevelen.

Sfeer, muziek
Met een rondlopend Dixie Duo door de hal, zal de sfeer tot grote hoogte stijgen. Op verzoek zal ook jouw meest favoriete nummer door de Dixie Boys worden gespeeld.

Club stand
Alle clubs zullen met een eigen club stand vertegenwoordigd zijn. Hier kun je kennismaken met de bevriende auto clubs. Op deze stands wordt informatie gegeven over het lidmaatschap en de activiteiten. Veel clubs bieden hier hun clubartikelen te koop aan.

Race en rally
Voor alle race- en rally activiteiten van de deelnemende clubs hebben we een speciale stand ingericht. Hier kun je ervaren wat je nog meer kan doen met je klassieke auto.

Prachtige locatie
We hebben dit jaar weer een prachtige locatie. Een heuse bar waar wij het grote oldtimer café organiseren, met de traditionele klassieke catering, een ontmoetingsplek voor jong en oud, vrouw en man. Gezellig onder genot van een hapje en een drankje met je vrienden samen zijn.

Reserveren
Indien je een tafel of een plaats wilt reserveren voor de verkoop van overbodige spullen, de verkoop van je klassieker of het presenteren van je creaties stuur dan een mail naar carpartsday@gmail.com

Vermeld bij reservering de volgende gegevens:
Naam / Club en lidnummer / Wat je wilt reserveren:
- Tafel voor verkoop overtollige onderdelen, € 15 per tafel (200x80 cm)
- Plaats voor verkoop auto, € 75 per auto
- Tafel voor kunst presentatie, € 15 per tafel (200x 80 cm)
De sluitingsdatum voor deelname is 15 oktober 2018.