Demo

Het laatste nieuws

British Autojumble op 23 juni

2019 05 02 british autojumble

Op zondag 23 juni vindt de British Autojumble plaats op vertrouwd terrein, het Lido Park in Waalwijk. De MG Car Club is verantwoordelijk voor de organisatie en de TR Club is aanwezig met onze eigen clubstand. De toegang tot het terrein is gratis.

Wat kun je deze dag verwachten?
Een keur van meer dan 1000 Engelse klassieke automobielen en veel gezelligheid. Leden van alle mogelijke Engelse autoclubs komen hier bijeen om hun mooie auto te showen en eventueel ook hun overtollige onderdelen aan te bieden en dit alles tegen een aantrekkelijke prijs. Daarnaast zijn er ook veel handelaren die hun auto gerelateerde producten zullen presenteren. Ook aan vertier zal het niet ontbreken. Zoals al vele jaren zal de Mardigrassjazzband ons plezieren met hun geweldige diximuziek en is er volop de gelegenheid een hapje en een drankje te gebruiken op het horecaplein.
Al met al een dag waar gezelligheid, weerzien en herkenning de hoofdmoot vormen en dat tezamen met de meer dan 2000 bezoekers die het Lido terrein vorige Jumble’s hebben bezocht.

Kijk ook eens op de speciale website van de British Autojumble.