Demo

Het laatste nieuws

Actueel TR en Club nieuws

TRaffic nummer 215 is verschenen!

2019 10 14 traffic 215

In dit nummer van oktober 2019 vind je onder andere het verhaal over Henri Decerf, de Impéria monteur van Jos Göttgens, die onfortuinlijke TR-coureur uit Vaals. Ook een uitgebreid verhaal met veel foto’s over de Triumph TR7/TR8. Verder wordt teruggeblikt op de succesvolle Meet & Greet in Brabant en zijn er veel verslagen te lezen over ritten in binnen- en buitenland en over evenementen waar de TR Club bij aanwezig was. En in de rubriek techniek gaat het onder meer over schijfremmen op de voorwielen van een TR5/TR6.
En dit is nog maar een selectie uit het dikke nummer, dus veel leesplezier!

Terugblik op MMG 2019, met uitslag en foto's

2019 10 05 terugblik mmg

Op zaterdag 28 september ging de 21e editie van onze clubrally de ‘Memorial Maus Gatsonides’ vanuit Venray van start. Dit jaar was de start- en finish locatie Hotel Asteria, een prima locatie waar ‘de Maus’ ook in 2014 zijn rallycentrum had.
Om 09.01 uur werd de eerste Sportklasser losgelaten voor de 135 km van het ochtendtraject. In totaal moesten de Sportklassers 285 km rijden, de Toerklassers 210 km en de Instapklassers 180 km. De gemiddelde snelheid lag daarbij tussen de 30 en 38 km/uur. Het weer was redelijk; bewolkt met wat zon en in de middag een bui. Van alles wat.
Zowel het ochtendtraject als het middagtraject bestonden uit twee route-systemen, voor elke klasse natuurlijk met verschillende moeilijkheidsgraad. Na de ochtendetappe stond een een welverdiende lunch met goed gevulde rallykroket klaar in de ‘Maus zaal’ van Asteria. Vanaf 13.00 uur gingen de eerste equipes weer op weg voor de middagetappe ten zuiden van Venray.

Lees meer

Invoering van E10 benzine in Nederland

2019 09 12 benzine voor oldtimers

Op 11-09-2019 was er een bijeenkomst van de FEHAC met als onderwerp de invoering van E10 benzine op de Nederlandse markt.
De Technische Commissie van de TR Club heeft deze bijeenkomst bezocht en doet beknopt verslag. Uiteraard wordt veel aandacht besteed aan wat de nieuwe ontwikkelingen betekenen voor onze Triumph’s. Belangrijk om te lezen dus.

Lees meer

Terugblik op Concours d'Élégance

  2019 09 05 film concours

Op 24 en 25 augustus is het Concours d'Élégance gehouden, deze keer in de tuinen van Paleis Soestdijk. De TR Club was natuurlijk ook aanwezig.

Jaap Sanders heeft een mooi filmpje gemaakt van deze dag. In de film o.a. een aantal foto's van de Gatso 1500 Sport uit 1948, "Platje" (zie ook hierboven), maar er is nog veel meer te zien.

Bekijk de film

Kleppendekselrace op de British Carparts Day

2018 09 21 Kleppendekselrace

Op de British Carparts Day op 27 oktober wordt een kleppendekselrace georganiseerd. En dit jaar gaat hij zeker door!
Een kleppendeksel ‘raceauto’ is gemaakt van een oude kleppendeksel met vier wielen, gemaakt met fantasie. Op een baan met twee gescheiden stroken strijden steeds twee van deze kleppendeksel voertuigen. Wie is het eerste door de finish?
Laat je creativiteit de vrije loop en maak een mooie, snelle kleppendeksel raceauto. Wil je meedoen, stuur dan een mailtje aan

Hieronder staat het reglement van de race.

Lees meer

Bring & Buy op de British Carparts Day

2019 09 03 bring and buy

Net als in voorgaande jaren wordt tijdens de British Carparts Day de Bring & Buy georganiseerd. Voor leden is dit een mooie gelegenheid om overtollige onderdelen te laten verkopen, of een gewenst onderdeel te kopen.

De uitleg en het inbrengformulier voor de Bring & Buy kun je hieronder downloaden. Daarna het formulier uitprinten, invullen en samen met de te verkopen onderdelen inleveren op de British Carparts Day op zondag 27 oktober.

Uitleg Bring & Buy Inbrengformulier Bring & Buy