Demo

trch-120x120 De TR Club Holland

De TR Club Holland is een vereniging voor iedereen met een passie voor de Triumph TR sportwagens en werd in januari 1973 opgericht. Met ruim 1100 leden is de TRCH momenteel één van de grotere klassieke sportwagenclubs in Nederland. Naast informatie over de club zelf en de voordelen van een lidmaatschap, is er op deze site van alles te vinden over de wagens waar het allemaal om gaat: de Triumph TR sportwagen. 

icon-vlag-gb Welcome to the website of the TR Club Holland. The official language of this website is Dutch. For more information in English, please refer to our Foreign visitors page for non-Dutch speaking visitors. 

Bij de oprichting in 1973 had de vereniging tot doel: “De instandhouding van Triumph TR Sportwagens”, zo staat het beschreven in de statuten. Tegenwoordig wordt de TRCH vooral gekenmerkt door het bevorderen van het onderlinge contacten tussen geïnteresseerden in de Triumph TR en het delen van de kennis daarover. Informatie over je favoriete auto is natuurlijk erg belangrijk en leden hebben via ons prachtige clubblad en het afgeschermde gedeelte van deze website, toegang tot uitgebreide kennis over de TR. Het organiseren van evenementen voor haar leden is vanzelfsprekend een van de belangrijkste activiteiten. Deze zijn sociaal van aard, waarbij ook de partners van de leden van harte welkom zijn. Het gezelligheidselement is een belangrijke bindende factor. Door het uitermate sportieve karakter van de TR krijgt ook het competitie-element binnen de club de nodige aandacht door de club georganiseerde rally’s en de aanwezigheid op racecircuits. Zo is er voor een ieder wat van zijn gading binnen de TRCH.

Over twee van onze belangrijkste evenementen, de Meet & Greet en de Memorial Maus Gatsonides is een mooie korte film gemaakt. Bekijk hier de film.

Het lidmaatschap staat open voor eigenaren en sympathisanten van de Triumph-typen: TR2, TR3, TR3a, TR3b, TR4, TR4a, TR5, TR250, TR6, TR7, TR8 en varianten op een TR-basis, zoals de Francorchamps, Swallow Doretti, Italia, Peerless, Warwick en Dové GT4.

trs-1000x208