select-hotel-maastricht
meet-03
meet-01
meet-02
meet-04

Meet & Greet 2022 op kookpunt

Als je een Meet & Greet gaat plannen dan hoop je op een beetje mooi weer. Nou dat is de Limburgers gelukt. In het weekend van 18 en 19 juni zijn zo’n 70 leden, bijna allemaal met vrouw of man bijeengekomen in Maastricht op de jaarlijkse zomermeeting. Vrijdagavond arriveren de meesten al, zaterdagmorgen komen er nog een aantal en ook de dagjesbezoekers melden zich.
Nou zou je denken dat het met zomerse temperaturen van 37 graden een feest is, maar het blijkt toch voor sommigen noodweer te zijn. Hoe hou je je hoofd koel in een cabrio met die temperaturen? Veel drinken, zonnecrème smeren en je hoofd bedekken. Niet zeuren, regen is veel erger!

Zaterdag rijden we een schitterende rit in het heuvellandschap van Limburg en België. Er is een gezellige lunch op een schitterende locatie. Helaas begrijpt de uitbater van de locatie niet dat je bij die zonkracht voor schaduw moet zorgen. Hoewel heel Nederland al een week zag aankomen dat het snoeiheet zou worden acteert hij alsof hij erdoor is overvallen. Van een cool-down tijdens de lunch is dan ook geen sprake. Neemt niet weg dat de organisatie een prachtige en unieke locatie heeft geregeld!
‘s Avonds de traditionele feestavond met muziek. Een prima band speelt nummers uit de tijd dat we nog jong en wild waren. Super is het geluidsniveau. De band speelt zeer goed en iedereen kan toch op een normale manier met elkaar blijven praten. Applaus voor de band en complimenten voor de organisatie voor de keuze.

Na een zwoele nacht (ik bedoel de temperatuur) moet iedereen zondagmorgen 9 uur weer klaar staan voor de rit naar de lunchlocatie. We komen niet meer terug in het hotel dus alles weer in de auto.
Wederom rijden we door een mooi stuk Nederland. Natuurlijk lopen we vast op een processie. Het is tenslotte zondagmorgen en we zijn in Limburg. Gelukkig redt een rijder van de organisatie ons door als gids voorop te rijden en ons naar de ENCI te leiden waar we een interessante rondleiding krijgen over een deel van het ENCI-terrein. Interessant en zeker de moeite waard om nog eens terug te komen. Van de ENCI is het een klein stukje naar de lunchlocatie in Fun Valley. Weer een mooie locatie en een perfect opgezette lunch.

Hier sluit Frank Schaap (voorzitter TRCH) de meeting met een toespraakje af. Natuurlijk worden de organisatoren onder luid applaus bedankt voor hun werkzaamheden en worden alle vrijwilligers in de bloemen en de wijn gezet.
Ook wijst Frank op de Meeting die volgend jaar wordt georganiseerd. Dit wordt het 50-jarig lustrum en zal op 30 juni t/m 2 juli plaatsvinden in Hotel Mennorode in Elspeet.

Zet het vast in je agenda! 50 Jaar TRCH daar moet je bij zijn!

Fotoalbum M&G 2022

 
 

Contact de TR Club

De TR Club is via de volgende adressen bereikbaar:

 
trch-logo 2

TRCH Nieuwsbrief

Als clublid ontvang je automatisch onze Nieuwsbrief en daar hoef je niet voor in te schrijven. Wil je de Nieuwsbrief niet meer ontvangen dan kan je met een klik onderaan de Nieuwsbrief je afmelden.

Ontvang je geen TRCH nieuwsbrief dan is waarschijnlijk jouw e-mailadres niet bij ons bekend. Tevens is het dan ook niet mogelijk om in te loggen op de site. In de Nieuwsbrief melden we de laatste belangrijke club berichten en aankondigingen van komende evenementen. Zo blijf je altijd snel op de hoogte van het reilen en zeilen binnen de club.