TRIUMPH TR3B uit 1962

48x gezien       Geplaatst: 12 oktober 2021       Verloopt op: 21 december 2021       Type: Aanbod       Categorie: Auto's
Vraagprijs € 36.900,00

Beschrijving

Deze mooie orginele Triumph TR 3 B heeft een zwartleren interieur en is voorzien van de krachtige 2138 cc motor en een gesynchroniseerde versnellingsbak.
Deze Triumph is een aantal jaren geleden body-off’ gerestaureerd en heeft een aantal prijzen gewonnen. Van de restauratie zijn diverse foto's aanwezig.
De motor, versnellingsbak en de overdrive zijn gereviseerd.
Het chassis is gestraald en voorzien van een duurzame coating en de carrosserie is bij de restauratie vanaf de plaat voorzien van een 2C laksysteem.
De auto is uitgerust met overdrive op 3e en 4e versnelling, chroom spaakwielen, Michelin Classic banden (7mm), chroom kofferrek, een rvs uitlaat,
nieuwe bedrading, elektronische ontsteking, en een Lucas-mistlamp en verstraler.
Verder is deze TR3B voorzien van een regelbare sterke koelventilator , accu-stroom onderbreker en verwarmingsunit interieur.
In 2020 zijn nog enkele verbeteringen aangebracht. De carburateurs zijn totaal gereviseerd en een zwaardere stabilisatorstang aan de voorzijde aangebracht
en de benzinepomp is vernieuwd.
APK tot juni 2022. Triumph is overigens sinds 2021 APK vrij.
Het British Heritage certificaat is aanwezig voor de TR3 B. Taxatierapport maart 2021 aanwezig.

Adverteerder

Naam René Heijnens
Locatie Onbekend
Historie 5 advertenties, 1 actief
  Neem contact op met de adverteerder
 
 

Contact de TR Club

De TR Club is via de volgende adressen bereikbaar:

 
trch-logo 2

TRCH Nieuwsbrief

Als clublid ontvang je automatisch onze Nieuwsbrief en daar hoef je niet voor in te schrijven. Wil je de Nieuwsbrief niet meer ontvangen dan kan je met een klik onderaan de Nieuwsbrief je afmelden.

Ontvang je geen TRCH nieuwsbrief dan is waarschijnlijk jouw e-mailadres niet bij ons bekend. Tevens is het dan ook niet mogelijk om in te loggen op de site. In de Nieuwsbrief melden we de laatste belangrijke club berichten en aankondigingen van komende evenementen. Zo blijf je altijd snel op de hoogte van het reilen en zeilen binnen de club.