Memorial Maus Gatsonides

 

25e Memorial Maus Gatsonides in de Betuwe

In dit jaar van jubilea vieren we ook dat het de 25e keer is dat we de Memorial Maus Gatsonides organiseren. Deze 25e ‘Maus’ wordt in Kesteren door ons georganiseerd en door de Wegkruisers uitgezet. Met Kesteren als start- en finishlocatie zijn er voor de uitzetters volop mogelijkheden om spannende etappes te creëren. Het is een mooi gebied met veel spannende wegen.

Omdat dit de 25e is, willen we iedereen de mogelijkheid geven aan de ‘Maus’ deel te nemen. Ook de leden die wel de ‘Maus’ mee willen maken maar niet een competitie willen rijden. We hebben daarom naast de 'Sportklasse', ‘Tourklasse’, en de ‘Instapklasse’ de mogelijkheid om in te schrijven voor de ‘Recreatierit’.

Als je ervaren bent in het rijden van rittensportrally's, kies je voor de Sportklasse. Heb je minder ervaring maar wil je wel uitgedaagd worden door de uitzetters, dan kies je voor de Tourklasse. Voor de onervaren deelnemers die willen starten met het rijden van rittensport is er de Instapklasse. Hier zitten dezelfde uitdagingen in als in de Tourklasse maar eenvoudiger en met minder tijdsdruk.

Wil je de hele happening meemaken en ervaren wat het is om aan de Maus deel te nemen, dan kun je dit jaar je ook inschrijven voor de Recreatierit. Deze rit laat je een route rijden die gericht is op het, alleen of samen met je passagier, genieten van de omgeving en het rijden in een Triumph. Je hebt niet de druk om de routecontroles te noteren en er zitten in de routebeschrijving geen meet- en puzzelelementen. Ook is er geen reglement waar je je aan moet houden. De dag ziet er voor alle deelnemers hetzelfde uit.

Bij de ontvangst in ‘Molen de Zwaluw’ in Kesteren is er koffie met iets erbij. Er is een briefing en er wordt gestart. De competitierijders op volgorde van de startlijst, de recreatierijders vanaf een vaste tijd.

Na het rijden van de ochtendetappe komen alle rijders voor de lunch weer terug bij de startplek. De competitierijders starten weer volgens de startlijst voor de middagetappe, de recreatierijders zijn vrij om het middagdeel aan te vangen.

De finish is weer bij ‘Molen de Zwaluw’ waarbij de competitierijders hun controlelijsten afgeven aan de wedstrijdleiding.

Er is tijd nodig om te bepalen wat de resultaten zijn en wie er met een beker naar huis mag. Tussen de finish en het diner is er de mogelijkheid om ervaringen uit te wisselen onder het genot van een drankje en een snackje. Rond 18:00 is de prijsuitreiking waarna we met z’n allen gaan genieten van het diner.

Deelnemers dienen kennis te hebben genomen van de MMG Voorwaarden.

Natuurlijk wil je deze 25e maus meemaken. Schrijf je dan ook snel in via het inschrijfformulier.

mmg-2023-rallybord
 
 

Contact de TR Club

De TR Club is via de volgende adressen bereikbaar:

 
trch-logo 2

TRCH Nieuwsbrief

Als clublid ontvang je automatisch onze Nieuwsbrief en daar hoef je niet voor in te schrijven. Wil je de Nieuwsbrief niet meer ontvangen dan kan je met een klik onderaan de Nieuwsbrief je afmelden.

Ontvang je geen TRCH nieuwsbrief dan is waarschijnlijk jouw e-mailadres niet bij ons bekend. Tevens is het dan ook niet mogelijk om in te loggen op de site. In de Nieuwsbrief melden we de laatste belangrijke club berichten en aankondigingen van komende evenementen. Zo blijf je altijd snel op de hoogte van het reilen en zeilen binnen de club.