Vraag & Aanbod

Heb je een Triumph TR en/of onderdelen/artikelen te koop of bent je daarnaar op zoek, dan kan je als clublid, gratis een advertentie plaatsen. Je advertentie blijft gedurende 10 weken op onze website staan of korter indien verkocht.
Voorwaarden zijn dat de advertentie Triumph TR gerelateerd is, er geen commercieel belang is en dat deze voorzien is van een foto (JPG, b.v. 1024 X 768 pixels). Advertenties zonder foto worden door de moderator verwijderd.
Neem contact op met de moderator bij problemen.

 

Type

Categorie├źn

Prijstype

Prijsbereik

Min:  € 0       Max:  € 0


Advertenties


klepje van TR4 dashboard met scharnieren en uithouder
Gisteren - Klepje van notenhouten dashboard (origineel) met scharnieren en het zeldzame en niet meer leverbare uithoudertje. Prijs is ex verzenden.
Aanbod  -  Onderdelen  -  8x bekeken
Vraagprijs
€ 30,00

ROSBAK2.0
18 januari - Te koop een nauwelijks gebruikte ROSBAK2,0. Mijn navigator werkt liever met een losse loep. Door de zon en het vergrootglas is er een brandplekje op de ROSBAK gekomen zie ...
Aanbod  -  Onderdelen  -  18x bekeken
Vraagprijs
€ 80,00

Theo Schoonebeek
17 januari - Timken lagers voor diff revisie. 4 Timken lagers voor revisie TR diff 3 4 5 6. Lagers zijn nieuw en ongebruikt. 2x Timken 16150-16283 1x Timken 15100- 15...
Aanbod  -  Onderdelen  -  16x bekeken
N.o.t.k.

Henk Rowaan
26 december - Hardtop TR3A Aangeboden een kunststof hardtop TR3A inclusief stander. Hardtop vergt enig restauratie. Tegen elk aannemelijk bod. Op te halen in Appingedam Lidnr. 3353
Aanbod  -  Onderdelen  -  136x bekeken
T.e.a.b.

Edward Tonino
24 december - Koffer rek (amerikaanse uitvoering ?) Ik ben op zoek naar een amerikaans koffer rek voor mijn TR6 (zie foto) Bij aankoop in 1986 zat deze op mijn TR6 echter na restaurati...
Vraag  -  Onderdelen  -  132x bekeken
N.o.t.k.

Gerard Groart
18 december - Stalen carter pan TR3 vanaf motornummer TS18902E t/m TR4A Carter is schade vrij, schroefdraad plug in goede staat.
Aanbod  -  Onderdelen  -  79x bekeken
T.e.a.b.

Pim Buters
17 december - Gerestaureerde motorkap van en vroege TR4 ( heeft een korte bult). Kap staat zoals je kunt zien in de grondlak en is strak .
Aanbod  -  Onderdelen  -  95x bekeken
Vraagprijs
€ 850,00

Gerard Groart
14 december - Cilinderkop TR4 Er is aan de kop gelast bij de vriesstop. De geleiders zijn vervangen. Cilinderkop overcompleet wegens verandering project. Kop is afgeperst bij 2 bar lek...
Aanbod  -  Onderdelen  -  128x bekeken
T.e.a.b.

 

De TR Club is niet verantwoordelijk voor de inhoud van de advertenties, noch de kwaliteit van het gebodene. Wij hebben geen commercieel belang bij het gebodene. Wij behouden ons het recht voor advertenties te weigeren.

 

Contact de TR Club

De TR Club is via de volgende adressen bereikbaar:

 
trch-logo 2

TRCH Nieuwsbrief

Als clublid ontvang je automatisch onze Nieuwsbrief en daar hoef je niet voor in te schrijven. Wil je de Nieuwsbrief niet meer ontvangen dan kan je met een klik onderaan de Nieuwsbrief je afmelden.

Ontvang je geen TRCH nieuwsbrief dan is waarschijnlijk jouw e-mailadres niet bij ons bekend. Tevens is het dan ook niet mogelijk om in te loggen op de site. In de Nieuwsbrief melden we de laatste belangrijke club berichten en aankondigingen van komende evenementen. Zo blijf je altijd snel op de hoogte van het reilen en zeilen binnen de club.