Vraag & Aanbod

Heb je een Triumph TR en/of onderdelen/artikelen te koop of bent je daarnaar op zoek, dan kan je als clublid, gratis een advertentie plaatsen. Je advertentie blijft gedurende 10 weken op onze website staan of korter indien verkocht.
Voorwaarden zijn dat de advertentie Triumph TR gerelateerd is, er geen commercieel belang is en dat deze voorzien is van een foto (JPG, b.v. 1024 X 768 pixels). Advertenties zonder foto worden door de moderator verwijderd.
Neem contact op met de moderator bij problemen.

 

Type

Categorie├źn

Prijstype

Prijsbereik

Min:  € 0       Max:  € 0


Advertenties


Halda Tripmaster TRM2
29 november - Tripmaster compleet met kabels en T stuk. Gekalibreerd voor TR6 PI met Dif 3.45:1 en banden 165x15 1.Kabel van km teller naar T-stuk 24 cm 2.Kabel van T-stuk naar Tripma...
Aanbod  -  Onderdelen  -  24x bekeken
Vraagprijs
€ 450,00

Willwood remblokken
17 november - Nieuwe set remblokken van Wilwood. Hoort bij de 4-pod caliper van Wilwood. Arthur Denzler
Aanbod  -  Onderdelen  -  54x bekeken
Vraagprijs
€ 30,00

Upgrade Rembekrachtiger TR6/TR250
10 november - Verbeterde Rembekrachtiger TR6/TR250, met bijbehorende remleidingset, 3x op voorraad, kan worden meegenomen naar de beurs in Houten. Bij belangstelling/info mailen naar: k...
Vraag  -  Onderdelen  -  83x bekeken
Richtprijs
€ 300,00

Stiffener, hood, front
02 november - Ik ben op zoek naar de metalen stripjes die in de voorrand van een TR4 kap zitten. Wie heeft er een uitgewoonde kap waar deze uitgehaald kunnen worden?
Vraag  -  Onderdelen  -  33x bekeken
N.o.t.k.

Triumph TR4A grill
30 oktober - Het betreft hier een nieuwe originele grill die in perfecte staat verkeert. Heb deze grill al 30 jaar op zolder liggen. Als je wilt kan ik hem meenemen naar de onderdelen ...
Aanbod  -  Onderdelen  -  72x bekeken
Vraagprijs
€ 750,00

overtollige onderdelen voor TR
25 oktober - Bij het opruimen vond ik deze onderdelen. Graag mailen waar je interesse hebt
Aanbod  -  Onderdelen  -  206x bekeken
N.o.t.k.

4 stalen tr4 velgen
25 oktober - Lang geleden heb ik een tr4 gerestaurerd en daarvan liggen deze 4 stalen nog steeds hier. Een reeel bod wordt op prijs gesteld.
Aanbod  -  Onderdelen  -  53x bekeken
T.e.a.b.

stoelen TR4 met rails
25 oktober - Waarom ik er 3 heb weet ik niet meer, maar deze tr4 stoelen zijn te koop. Eventueel met de opnieuw gegalvaniserde rails erbij. Je mag bieden.
Aanbod  -  Onderdelen  -  89x bekeken
T.e.a.b.

 

De TR Club is niet verantwoordelijk voor de inhoud van de advertenties, noch de kwaliteit van het gebodene. Wij hebben geen commercieel belang bij het gebodene. Wij behouden ons het recht voor advertenties te weigeren. De volledige lijst van voorwaarden voor het gebruik van de Marktplaats staat onder TRCH Documenten.

 

Contact de TR Club

De TR Club is via de volgende adressen bereikbaar:

 
trch-logo 2

TRCH Nieuwsbrief

Als clublid ontvang je automatisch onze Nieuwsbrief en daar hoef je niet voor in te schrijven. Wil je de Nieuwsbrief niet meer ontvangen dan kan je met een klik onderaan de Nieuwsbrief je afmelden.

Ontvang je geen TRCH nieuwsbrief dan is waarschijnlijk jouw e-mailadres niet bij ons bekend. Tevens is het dan ook niet mogelijk om in te loggen op de site. In de Nieuwsbrief melden we de laatste belangrijke club berichten en aankondigingen van komende evenementen. Zo blijf je altijd snel op de hoogte van het reilen en zeilen binnen de club.