Vraag & Aanbod

Heb je een Triumph TR en/of onderdelen/artikelen te koop of bent je daarnaar op zoek, dan kan je als clublid, gratis een advertentie plaatsen. Je advertentie blijft gedurende 25 weken op onze website staan of korter indien verkocht.
Voorwaarden zijn dat de advertentie Triumph TR gerelateerd is, er geen commercieel belang is en dat deze voorzien is van een foto (JPG, b.v. 1024 X 768 pixels). Advertenties zonder foto worden door de moderator verwijderd.
Neem contact op met de moderator bij problemen.

 

Type

Categorieën

Prijstype

Prijsbereik

Min:  € 0       Max:  € 0


Advertenties


GEREVISEERDE TR6 MOTOR
26 februari - TE KOOP 1 TOT IN DETAIL GEREVISEERDE TR6 MOTOR (ORIGINEEL) Motornnummer CC55123UE Cilinderkop loodvrij gemaakt met, nieuwe klepgeleiders,nieuwe klepzittingen,afgeperst e...
Aanbod  -  Onderdelen  -  44x bekeken
Vraagprijs
€ 3.400,00

TR 4 in aanbouw
13 februari - Te bezichtigen op afspraak in Beekbergen.Wegens omstandigheden: restauratie/ op te bouwen TR4. Chassis is voorbereidt. Motor gereviseerd.Carrosserie voorbehandeld,evenals ...
Aanbod  -  Auto's  -  243x bekeken
Vraagprijs
€ 14.500,00

Embleem Triumph Tr250
10 februari - Te koop een origineel NOS embleem, dit is nog nooit gemonteerd geweest
Aanbod  -  Onderdelen  -  114x bekeken
Vraagprijs
€ 70,00

Tankdopslot
29 januari - Ben op zoek naar een slot wat je plaatst in de bestaande vulopening van een Triumph TR 250
Vraag  -  Onderdelen  -  179x bekeken
T.e.a.b.

Fraai dashboard Tr6
18 januari - Fraai dashboard Tr6. Kleine imperfectie lakwerk links boven het klepje, verder helemaal gaaf. Vaste prijs €100, ophalen.
Vraag  -  Onderdelen  -  200x bekeken
Richtprijs
€ 100,00

48 spaaks velg
14 januari - 48 spaaks velg - 15" - silver gespoten - in top toestand - zonder krasjes; fit niet op de TR5 PI
Aanbod  -  Onderdelen  -  147x bekeken
N.o.t.k.

Triumph tr3a
14 januari - Te koop aangeboden : Triumph TR3A uit 1958. Kleur wit. Auto rijdt heerlijk en gaat met spijt weg ivm ruimtegebrek. Triumph is nog ongerestaureerd, en daardoor voorzien v...
Aanbod  -  Auto's  -  189x bekeken
Vraagprijs
€ 27.500,00

Cantrail type A tbv Hardtop TR2/3
10 januari - Ik heb een TR3 met een originele hardtop. Deze is voorzien van messing-verchroomde regengootjes. De stalen hardtops van de TR2 en TR3 zijn hiermee uitgevoerd. Latere hardto...
Vraag  -  Onderdelen  -  136x bekeken
Richtprijs
€ 95,00

 

De TR Club is niet verantwoordelijk voor de inhoud van de advertenties, noch de kwaliteit van het gebodene. Wij hebben geen commercieel belang bij het gebodene. Wij behouden ons het recht voor advertenties te weigeren. De volledige lijst van voorwaarden voor het gebruik van de Marktplaats staat onder TRCH Documenten.

 

Contact de TR Club

De TR Club is via de volgende adressen bereikbaar:

 
trch-logo 2

TRCH Nieuwsbrief

Als clublid ontvang je automatisch onze Nieuwsbrief en daar hoef je niet voor in te schrijven. Wil je de Nieuwsbrief niet meer ontvangen dan kan je met een klik onderaan de Nieuwsbrief je afmelden.

Ontvang je geen TRCH nieuwsbrief dan is waarschijnlijk jouw e-mailadres niet bij ons bekend. Tevens is het dan ook niet mogelijk om in te loggen op de site. In de Nieuwsbrief melden we de laatste belangrijke club berichten en aankondigingen van komende evenementen. Zo blijf je altijd snel op de hoogte van het reilen en zeilen binnen de club.