Digitale Vitrinekast

Tastbare herinneringen aan gewonnen prijzen en jubilea.

Dat onze club actief is op een (semi)professionele manier blijkt uit de waardering die we regelmatig krijgen van de leden en instanties waar de club mee te maken heeft. Soms resulteert dat in het ontvangen van een aandenken of het winnen van een beker. Bij een club met een clubgebouw vind je deze terug in een trofeeënkast. Bij ons zijn deze opgeslagen in onze digitale trofeeënkast. In de loop der jaren zijn er heel wat herinneringen overhandigd aan bestuursleden. Door het regelmatig verversen van het bestuur zijn een flink aantal trofeeën nog gestald bij oud-bestuursleden.

Bekijk hier de Digitale Vitrinekast.

Heb je een Trofee van de TR-club in handen dan willen wij graag deze opnemen in de digitale trofeeënkast. Meld het even via siravihcra.[antispam].@trclub.nl

prijs-01
 

Contact de TR Club

De TR Club is via de volgende adressen bereikbaar:

 
trch-logo 2

TRCH Nieuwsbrief

Als clublid ontvang je automatisch onze Nieuwsbrief en daar hoef je niet voor in te schrijven. Wil je de Nieuwsbrief niet meer ontvangen dan kan je met een klik onderaan de Nieuwsbrief je afmelden.

Ontvang je geen TRCH nieuwsbrief dan is waarschijnlijk jouw e-mailadres niet bij ons bekend. Tevens is het dan ook niet mogelijk om in te loggen op de site. In de Nieuwsbrief melden we de laatste belangrijke club berichten en aankondigingen van komende evenementen. Zo blijf je altijd snel op de hoogte van het reilen en zeilen binnen de club.