header-regio-5
Regioteam: Peter Plasmans, Richard Weterings en Wim Hoffmann
Contactpersoon: Wim Hoffmann, tel: 06-19190427, e-mail: 5-oiger.[antispam].@trclub.nl
Maandelijkse meeting locatie: Brasserie Cronesteyn, Vlietweg 2, 2323 LB Leiden
Tijdstip: Iedere laatste woensdag van de maand, vanaf 20:30 uur
 

Met ruim 200 leden is regio 5 Zuid Holland, een van de grotere regio’s. Een team van 3 man voert het regiomanagement, ieder met zijn eigen kwaliteiten. 

De regio avond vindt elke laatste woensdag van de maand plaats in Brasserie Cronesteyn aan de Vlietweg te Leiden.

Op deze praatavonden zijn alle leden uit de regio van harte welkom. Nieuwe leden worden uiteraard met open armen ontvangen. Onder het genot van een drankje wordt hier van alles over de TR en andere zaken besproken. Het is daardoor de ideale gelegenheid om met andere TR rijders in contact te komen en ervaringen te delen.

 

Regioavond locatie

Regio 5 Kalender

 

Contact de TR Club

De TR Club is via de volgende adressen bereikbaar:

 
trch-logo 2

TRCH Nieuwsbrief

Als clublid ontvang je automatisch onze Nieuwsbrief en daar hoef je niet voor in te schrijven. Wil je de Nieuwsbrief niet meer ontvangen dan kan je met een klik onderaan de Nieuwsbrief je afmelden.

Ontvang je geen TRCH nieuwsbrief dan is waarschijnlijk jouw e-mailadres niet bij ons bekend. Tevens is het dan ook niet mogelijk om in te loggen op de site. In de Nieuwsbrief melden we de laatste belangrijke club berichten en aankondigingen van komende evenementen. Zo blijf je altijd snel op de hoogte van het reilen en zeilen binnen de club.