Vrijwilligers gezocht

teaser-vrijwilligers

De TRCH draait volledig op vrijwilligers en kan ook jouw hulp goed gebruiken. Op dit moment is de club op zoek naar enthousiaste leden voor de volgende functies:

  • Sponsorcoördinator
  • Regiocoördinator(en) Zeeland & West Brabant

Hieronder vind je meer informatie over de functies. Ben je geïnteresseerd of wil je meer informatie, neem dan contact op met Frank Schaap () of een van de andere bestuursleden.

Sponsorcoördinator

Onze vereniging werkt veel met sponsoren, voor de TRaffic maar ook voor evenementen. Met sponsoren kunnen we de kosten voor de vereniging drukken en daarmee meer evenementen organiseren. Het werken en met name het aanbrengen van sponsoren gaat redelijk ongecoördineerd. Dat komt vooral naar de sponsoren chaotisch over. Daarom zijn we op zoek naar een sponsorcoördinator.
De sponsorcoördinator onderhoudt de contacten met de sponsoren, hij brengt ook nieuwe sponsoren aan. Als evenementenorganisatoren behoefte hebben aan sponsoren kunnen zij dat regelen via de sponsorcoördinator.
Wij zijn hiervoor op zoek naar mensen met goede contactuele eigenschappen. Een verkoop of sales achtergrond is een pré.

Regiocoördinator Zeeland & West Brabant

De club is onderverdeeld in negen regio's. Belangrijkste doel hiervan is de onderlinge contacten tussen de leden te verbeteren en te behouden. De regio's hebben een vaste avond in de maand waarop TR-eigenaren elkaar kunnen ontmoeten en ervaringen kunnen uitwisselen. Ook worden door de regio's evenementen georganiseerd, zoals film- en technische avonden, toerritten en bezoeken aan restauratie- en revisiebedrijven.
Iedere regio heeft een of twee regiocoördinatoren die alle activiteiten coördineren. Ze hoeven niet alles zelf te doen, de uitvoering wordt vaak gedaan door een of meer leden uit de regio.
Op dit moment zijn we op zoek naar een of twee regiocoördinatoren voor de Regio Zeeland & West Brabant.

 
 

Contact de TR Club

De TR Club is via de volgende adressen bereikbaar:

 
trch-logo 2

TRCH Nieuwsbrief

Als clublid ontvang je automatisch onze Nieuwsbrief en daar hoef je niet voor in te schrijven. Wil je de Nieuwsbrief niet meer ontvangen dan kan je met een klik onderaan de Nieuwsbrief je afmelden.

Ontvang je geen TRCH nieuwsbrief dan is waarschijnlijk jouw e-mailadres niet bij ons bekend. Tevens is het dan ook niet mogelijk om in te loggen op de site. In de Nieuwsbrief melden we de laatste belangrijke club berichten en aankondigingen van komende evenementen. Zo blijf je altijd snel op de hoogte van het reilen en zeilen binnen de club.