header-regio-8
Regiocoördinator: Hein Leemhuis, tel: 0591-549681 / 06-10345428, e-mail: siuhmeelh.[antispam].@hetnet.nl
Regiocoördinator: Hans Oostmeijer, tel: 06-31790940, e-mail: snah.[antispam].@h-oostmeijer.nl
Maandelijkse meeting locatie: I.v.m. de lage opkomst wordt er voorlopig geen clubavond gehouden.
Tijdstip: N.v.t.

 

 

Onze regio omvat de provincies Groningen, Drenthe en Friesland. Een grote regio waar veel TR’s rond rijden. Totaal zijn er ca. 130 leden binnen onze regio. Een paar keer per jaar ontmoeten wij elkaar, op een aantal ondertussen bekende, regio evenementen.

Zo beginnen wij ieder jaar met een 'Nieuwjaarsborrel’ in ons vaste honk te Engelbert. Gezellig het afgelopen jaar door kletsen en het nieuwe jaar uitstippelen voor onze TR’s onder het genot van koffie een borrel en snert. Rond Moederdag hebben wij onze bekende Moederdagrit die ieder jaar afwisselend in een van onze mooie provincies wordt uitgezet (door onze eigen leden). Na de bouwvakvakantie hebben wij onze jaarlijkse BBQ-rit. Vaak een rit van rond de 100km die bij een van onze leden thuis zijn afsluiting vindt in de vorm van een gezellige barbecue.

Wij vinden binnen onze regio sfeer en gezelligheid belangrijk, dit staat bij ons vooraan, en uiteraard proberen we elkaar met de TR zoveel mogelijk te helpen. Voel je welkom, wij zien je graag een keer op een van onze evenementen.

Regio 8 Kalender

Er zijn geen activiteiten gevonden volgens de opgegeven criteria
 
 

Contact de TR Club

De TR Club is via de volgende adressen bereikbaar:

 
trch-logo 2

TRCH Nieuwsbrief

Als clublid ontvang je automatisch onze Nieuwsbrief en daar hoef je niet voor in te schrijven. Wil je de Nieuwsbrief niet meer ontvangen dan kan je met een klik onderaan de Nieuwsbrief je afmelden.

Ontvang je geen TRCH nieuwsbrief dan is waarschijnlijk jouw e-mailadres niet bij ons bekend. Tevens is het dan ook niet mogelijk om in te loggen op de site. In de Nieuwsbrief melden we de laatste belangrijke club berichten en aankondigingen van komende evenementen. Zo blijf je altijd snel op de hoogte van het reilen en zeilen binnen de club.