header-regio-7
Regiocoördinator: Ron Palmen, tel: 06-52172874; email:  nemlap.nor.[antispam].@gmail.com
Regio site: Facebook Regio Limburg
Maandelijkse meeting locatie: Café Salden, Platz 9, 6121 AT Limbricht, tel: 046-4515909  
Tijdstip: Iedere tweede vrijdag van de maand, vanaf 21:00 uur

 

Al enige jaren worden er in de “mooiste” provincie van Nederland door een groep enthousiaste leden activiteiten georganiseerd. De provincie leent zich voor prachtige toertochten.

Op de praatavonden zijn alle leden uit de regio van harte welkom. Onder het genot van een drankje kunnen allerlei zaken rondom de TR en aanverwante zaken worden besproken. Meestal is het gewoon gezellig samen praten over onze gezamenlijke hobby. Het is de ideale gelegenheid om met andere TR rijders in contact te komen en ervaringen te delen. Naast deze avonden worden er diverse activiteiten georganiseerd door diverse enthousiaste leden waar iedereen aan mee kan doen.

Er zijn dus weer activiteiten in de “mooiste” provincie van Nederland. Schroom niet, kom gezellig naar de praatavonden of schrijf je in op de diverse activiteiten die via de mail aan je worden toegestuurd.

Regioavond locatie

Regio 7 Nieuws

01-09-2020 - Nog geen nieuwsitems
 

Regio 7 Kalender

FEB
12
Regio 7: Nieuwjaarsborrel

Regio 7 | Locatie volgt

MRT
13
Regio 7: Snertrit

Regio 7 | Locatie volgt

APR
24
Regio 7: Koningsdagrit

Regio 7 | Locatie volgt

JUL
17
Regio 7: BBQ rit

Regio 7 | Locatie volgt

SEP
23-25
Regio 7: Weekend TRVC

Regio 7 | 23 - 25 sep | 3 dagen | Locatie volgt

OKT
30
Regio 7: Wildrit

Regio 7 | Locatie volgt

 
 

Contact de TR Club

De TR Club is via de volgende adressen bereikbaar:

 
trch-logo 2

TRCH Nieuwsbrief

Als clublid ontvang je automatisch onze Nieuwsbrief en daar hoef je niet voor in te schrijven. Wil je de Nieuwsbrief niet meer ontvangen dan kan je met een klik onderaan de Nieuwsbrief je afmelden.

Ontvang je geen TRCH nieuwsbrief dan is waarschijnlijk jouw e-mailadres niet bij ons bekend. Tevens is het dan ook niet mogelijk om in te loggen op de site. In de Nieuwsbrief melden we de laatste belangrijke club berichten en aankondigingen van komende evenementen. Zo blijf je altijd snel op de hoogte van het reilen en zeilen binnen de club.