header-regio-7
Regiocoördinator:

Ron Palmen, tel: 06-52172874; e-mail: nemlap.nor.[antispam].@gmail.com

Regio site: Facebook Regio Limburg
Maandelijkse meeting locatie: Café Bie Alois, Oude Rijksweg Noord 21, 6114 JA Susteren, tel: 046-4493150
Tijdstip: Iedere tweede vrijdag van de maand, vanaf 20:00 uur

 

Al enige jaren worden er in de “mooiste” provincie van Nederland door een groep enthousiaste leden activiteiten georganiseerd. De provincie leent zich voor prachtige toertochten.

Op de praatavonden zijn alle leden uit de regio van harte welkom. Onder het genot van een drankje kunnen allerlei zaken rondom de TR en aanverwante zaken worden besproken. Meestal is het gewoon gezellig samen praten over onze gezamenlijke hobby. Het is de ideale gelegenheid om met andere TR rijders in contact te komen en ervaringen te delen. Naast deze avonden worden er diverse activiteiten georganiseerd door diverse enthousiaste leden waar iedereen aan mee kan doen.

Er zijn dus weer activiteiten in de “mooiste” provincie van Nederland. Schroom niet, kom gezellig naar de praatavonden of schrijf je in op de diverse activiteiten die via de mail aan je worden toegestuurd.

Regioavond locatie

Regio 7 Kalender

MRT
12
Regio 7: Snertrit

Regio 7 | Zie verslag Kenneth en Martha Smyth in TRaffic 233

APR
23
Regio 7: Koningsdagrit

Regio 7 | Zie verslag Marianne Theunissen in TRaffic 234

JUL
16
Regio 7: BBQ rit

Regio 7 | Verslag in TRaffic volgt

SEP
1-3
Regio 7: Weekend TRVC

Regio 7 | 1 - 3 sep | 3 dagen | Hotel Zum Weissen Stein, Kirchen (Duitsland)

OKT
29
Regio 7: Wildrit

Regio 7

 
 

Contact de TR Club

De TR Club is via de volgende adressen bereikbaar:

 
trch-logo 2

TRCH Nieuwsbrief

Als clublid ontvang je automatisch onze Nieuwsbrief en daar hoef je niet voor in te schrijven. Wil je de Nieuwsbrief niet meer ontvangen dan kan je met een klik onderaan de Nieuwsbrief je afmelden.

Ontvang je geen TRCH nieuwsbrief dan is waarschijnlijk jouw e-mailadres niet bij ons bekend. Tevens is het dan ook niet mogelijk om in te loggen op de site. In de Nieuwsbrief melden we de laatste belangrijke club berichten en aankondigingen van komende evenementen. Zo blijf je altijd snel op de hoogte van het reilen en zeilen binnen de club.