Disclamer

Deze website is eigendom van de TR Club Holland. Het bestuur aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid voor gebreken of schade aan voertuigen die zijn ontstaan als gevolg van handelingen die terug te voeren zijn op teksten die op deze site te vinden zijn of namens de vereniging per e-mail zijn toegestuurd. Ook aanvaardt het bestuur geen aansprakelijkheid voor schade of benadeling als gevolg van transacties die met leden of geadverteerde of gelinkte bedrijven of organisaties zijn aangegaan. Het bestuur houdt zich het recht voor om advertenties of links zonder opgave van redenen niet te plaatsen of weer te verwijderen.

Het is toegestaan gegevens van deze website over te nemen, doch onder de strikte voorwaarden dat de gegevens niet uit hun verband worden gehaald en dat een bronvermelding van deze website plaatsvindt.

Deze website is op geen enkele wijze gesponsored, gepromote, goedgekeurd door of verbonden aan welk autobedrijf of organisatie dan ook. De club onderkent wél zakelijke adverteerders die tegen betaling en onder strikte voorwaarden hun advertentie hebben aangeboden voor het clubblad en/of de website.

Alle foto's op deze website zijn auteursrechtelijk beschermd. Geen enkele foto op deze website mag worden verveelvoudigd of openbaar gemaakt, in enige vorm of op enige wijze hetzij elektronisch, mechanisch, of enige andere manier, zonder voorafgaande, schriftelijke toestemming van de fotograaf. Bij misbruik word de benodigde actie ondernomen.

Het bestuur van de TR Club Holland.

 

Contact de TR Club

De TR Club is via de volgende adressen bereikbaar:

 
trch-logo 2

TRCH Nieuwsbrief

Als clublid ontvang je automatisch onze Nieuwsbrief en daar hoef je niet voor in te schrijven. Wil je de Nieuwsbrief niet meer ontvangen dan kan je met een klik onderaan de Nieuwsbrief je afmelden.

Ontvang je geen TRCH nieuwsbrief dan is waarschijnlijk jouw e-mailadres niet bij ons bekend. Tevens is het dan ook niet mogelijk om in te loggen op de site. In de Nieuwsbrief melden we de laatste belangrijke club berichten en aankondigingen van komende evenementen. Zo blijf je altijd snel op de hoogte van het reilen en zeilen binnen de club.