header-regio-9
Regiocoördinator: Vacature
Regio site: Facebook Regio Zeeland & West-Brabant
Maandelijke meeting locatie: I.v.m. het vacant zijn van de functie van regiocoördinator worden er momenteel geen regiobijeenkomsten gehouden.
Wel is er op eigen initiatief van een regiolid 1 x per 2 maanden een gezellig samenzijn (met de regioleden van regio 9) in Café Restaurant De Cockpit, Pastoor van Breugelstraat 93A, 4744 RC Bosschenhoofd. Communicatie hierover gaat middels een groepsapp.
Tijdstip: N.v.t.
 

De Regio Zeeland & WestBrabant kent rond de 60 leden. Alle typen TR zijn in de regio vertegenwoordigd. Sommige leden zijn aan het restaureren, andere rijden toerritten of genieten op een mooie dag van een tochtje. Elke auto is anders, de een zoekt naar verbeteringen en de ander naar originaliteit. Alles is welkom, het gaat om de liefde voor de auto.

Regelmatig bezoeken leden uit de regio de landelijke meetings. Vaak wordt er dan samen naar een evenement gereden.

Regioavond locatie

Regio 9 Nieuws

01-09-2020 - Nog geen nieuwsitems
 

Regio 9 Kalender

Er zijn geen activiteiten gevonden volgens de opgegeven criteria
 
 

Contact de TR Club

De TR Club is via de volgende adressen bereikbaar:

 
trch-logo 2

TRCH Nieuwsbrief

Als clublid ontvang je automatisch onze Nieuwsbrief en daar hoef je niet voor in te schrijven. Wil je de Nieuwsbrief niet meer ontvangen dan kan je met een klik onderaan de Nieuwsbrief je afmelden.

Ontvang je geen TRCH nieuwsbrief dan is waarschijnlijk jouw e-mailadres niet bij ons bekend. Tevens is het dan ook niet mogelijk om in te loggen op de site. In de Nieuwsbrief melden we de laatste belangrijke club berichten en aankondigingen van komende evenementen. Zo blijf je altijd snel op de hoogte van het reilen en zeilen binnen de club.