header-regio4
Regiocoördinator: Jan van Asperen, tel: 0346-352552, mobiel 06-53931642, e-mail: 4-oiger.[antispam].@trclub.nl
Regiocoördinator: Ton Wissing, tel: 033-4753106, e-mail: gnissiwnot.[antispam].@kpnmail.nl
Regio site: Facebook Regio Midden Nederland
Maandelijkse meeting locatie: Restaurant EuroParcs Resort De Utrechtse Heuvelrug, Laan van Laag Kanje 1, 3951 KD Maarn
Aanrijden via N224 (Quatre Bras -Woudenberg), afslag De Heygraeff.
Bij gesloten slagboom bellen naar 06-40833651 en de boom wordt geopend.
Tijdstip: Iedere tweede woensdag van de maand vanaf 20:00 uur
 

Onze regio is met bijna 200 leden één van de grotere regio’s. Je treft er dan ook een gevarieerd ledenbestand aan met zeer verschillende achtergronden en uit alle lagen van de bevolking. Ook de jongere leeftijdsgroep is er redelijk vertegenwoordigd waarbij opvalt, dat juist in die groep behoorlijk wat restauratie-activiteit te bespeuren valt. Daarmee sluiten zij aan bij een oude clubtraditie. Gelukkig kunnen zij putten uit de binnen de regio ruimschoots aanwezige technische kennis en praktische ervaring. 

De maandelijkse clubavond vormt hiervoor vaak een platform en aanknopingspunt. Het gaat op die clubavonden (de tweede woensdagavond in de maand) natuurlijk niet alleen over techniek. Vaak wordt er gewoon als ‘ouwe jongens’ - en zo nu en dan een meisje - onder elkaar een boom opgezet over van alles en nog wat en van tijd tot tijd worden er plannen gesmeed voor activiteiten, zoals gezamenlijke ritten naar evenementen van de TRCH, Club Triumph Holland en andere clubs.

De regio heeft twee regiocoördinatoren. Ton Wissing neemt vooral het technische deel voor zijn rekening en Jan van Asperen richt zich meer op het sociale clubgebeuren. 

Regioavond locatie

Regio 4 Kalender

JAN
10
Regio 4: Nieuwjaarsborrel

Regio 4 | 20:00 | Maarn

APR
7
Regio 4: Voorjaarsrit

Regio 4 | Ede

 
 

Contact de TR Club

De TR Club is via de volgende adressen bereikbaar:

 
trch-logo 2

TRCH Nieuwsbrief

Als clublid ontvang je automatisch onze Nieuwsbrief en daar hoef je niet voor in te schrijven. Wil je de Nieuwsbrief niet meer ontvangen dan kan je met een klik onderaan de Nieuwsbrief je afmelden.

Ontvang je geen TRCH nieuwsbrief dan is waarschijnlijk jouw e-mailadres niet bij ons bekend. Tevens is het dan ook niet mogelijk om in te loggen op de site. In de Nieuwsbrief melden we de laatste belangrijke club berichten en aankondigingen van komende evenementen. Zo blijf je altijd snel op de hoogte van het reilen en zeilen binnen de club.