TRCH Regionaal

De club is onderverdeeld in negen regio's. Belangrijkste doel hiervan is de onderlinge contacten tussen de leden te verbeteren en te behouden. De regio's hebben een vaste avond in de maand waarop men bijeenkomt, meestal in een bar of restaurant. Op deze gezellige avonden ontmoet je mede-TR-eigenaren en kun je op die manier prettige en nuttige contacten leggen. Verder worden er door de regio's ook evenementen georganiseerd, zoals film- en technische avonden, toerritten en bezoeken aan restauratie- en revisiebedrijven.

Iedere regio heeft een regiocoördinator die je kunt raadplegen voor informatie of advies bij eventuele technische problemen, of die eventueel verder kan helpen. Iedere regioactiviteit is toegankelijk voor alle leden (dus ook als je in een andere regio woont). In ieder clubblad en op de regiopagina's op de website staan de plannen van de regio's met hun contactpersonen vermeld.

Je kunt de Regio-pagina's bezoeken via onderstaande links:

 
nederland-kaart
 
 

Contact de TR Club

De TR Club is via de volgende adressen bereikbaar:

 
trch-logo 2

TRCH Nieuwsbrief

Als clublid ontvang je automatisch onze Nieuwsbrief en daar hoef je niet voor in te schrijven. Wil je de Nieuwsbrief niet meer ontvangen dan kan je met een klik onderaan de Nieuwsbrief je afmelden.

Ontvang je geen TRCH nieuwsbrief dan is waarschijnlijk jouw e-mailadres niet bij ons bekend. Tevens is het dan ook niet mogelijk om in te loggen op de site. In de Nieuwsbrief melden we de laatste belangrijke club berichten en aankondigingen van komende evenementen. Zo blijf je altijd snel op de hoogte van het reilen en zeilen binnen de club.