header-register

Het TR Register

Voor TR-liefhebbers is het TR-Register een bijzonder nuttige informatiebron. Een paar clubleden hebben sinds 1979 een eigen TR-archief opgebouwd. Hierin zijn de historische gegevens van de meeste Nederlandse TR's en de hun eigenaren opgeslagen. Momenteel komen hierin ongeveer 4500 TR's voor en het aantal vroegere en huidige eigenaren van deze wagens ligt nog vele malen hoger. Deze opgeslagen gegevens, zijn door leden van de TRCH op te vragen. Zo is het mogelijk om de geschiedenis van een TR te achterhalen.

Ben je in het verleden in bezit geweest van een TR en benieuwd of er historische gegevens van de TR in het TR Register voorkomen? Of benieuwd welke eerdere eigenaren er van je TR geregistreerd staan? Goede kans dat er in het Register informatie voorkomt en dat we je kunnen helpen.

Geef het kenteken of chassisnummer van de betreffende TR aan ons door met de vraag wat je wilt weten. Daarna gaan wij aan slag. De resultaten worden naar het opgegeven e-mailadres gestuurd.

TR gegevens opvragen

Heb je een TR aangeschaft, verkocht of zijn er wijzigingen, geef het door aan het TR Register via het mutatieformulier.

Formulier TR Mutatie

 

Triumph Production Record Trace

Een andere mogelijkheid om achter de geschiedenis van een TR te komen, is het aanvragen van een FACTORY TRACE

 
 

Contact de TR Club

De TR Club is via de volgende adressen bereikbaar:

 
trch-logo 2

TRCH Nieuwsbrief

Als clublid ontvang je automatisch onze Nieuwsbrief en daar hoef je niet voor in te schrijven. Wil je de Nieuwsbrief niet meer ontvangen dan kan je met een klik onderaan de Nieuwsbrief je afmelden.

Ontvang je geen TRCH nieuwsbrief dan is waarschijnlijk jouw e-mailadres niet bij ons bekend. Tevens is het dan ook niet mogelijk om in te loggen op de site. In de Nieuwsbrief melden we de laatste belangrijke club berichten en aankondigingen van komende evenementen. Zo blijf je altijd snel op de hoogte van het reilen en zeilen binnen de club.