Euromeet 2024, Zwitserland

logo-euromeet-2024

De weekendmeeting vindt plaats van vrijdag 6 tot zondagmiddag 8 september 2024 in Brunnen, in het hart van Zwitserland.

Voorfgaand aan het weekend is er een pre-meeting beginnend op donderdag 7 september. Deze vindt plaats in Stoos in het Wellnesshotel, waarbij met een gondelbaan naar het hotel wordt gegaan en met een stoeltjeslift naar het diner op bijna 2.000 meter. Op vrijdagmorgen bezoeken we de fabriek van de Swiss Army Knives, Victorinox. Daarna gaan we naar Brunnen voor het begin van de weekend meeting.
In Brunnen heeft men gekozen voor een drietal hotels in verschillende prijsklassen. In het hotel Waltstätterhof (het duurste) vinden alle activiteiten plaats. Hier is op vrijdag het welkom, het diner (consumpties inbegrepen). De andere twee hotels zijn op enkele minuten loopafstand.
Op zaterdag worden de Klausenpas en de Ibergereggepas gereden. Wordt de Einsiedeln Abbey bezocht waar wordt gelunched en daarna is het galadiner in het hotel.
Op zondag rijden we naar Sarnen waar een Alpine lunch wordt geserveerd (koude lunch met Zwitserse gerechten), waarna afscheid wordt genomen van de weekeinddeelnemers. Gedurende het weekeinde is er een breakdown service voorzien.

euromeet-2024-1

De deelnemers aan de toer rijden door/langs het Schöllenen ravijn, de Oberalppas en Obersaxen. Het hotel (2 nachten) is het Albula-Julier in Tiefencastel. Diner is in het hotel.
Maandag van Tiefencastel naar het Engadin via de Albulapas. Alpinelunch is voorzien. Een optie is de Diavolezza gletscher op 2973 meter bij St. Moritz en Julierpas. Diner is in het hotel, excl. drank.
Dinsdag van Tiefencastel naar Lugano. De Via mala, San Bernardino naar Lugano. Een relaxte avond op eigen gelegenheid in Lugano.
Woensdag de St. Gotthard, Tremola (langste monumentale weg van Zwitserland) naar hotel Raddison Blue in Andermatt.
Donderdag Andermatt-3 passen rijden  en terug naar Andermatt. De Sustenpas, de Reichenbachwatervallen (Sherlock Holmes) , Grimselpas en de Furkapas, ook bekend van James Bond en zijn Aston Martin.
Vrijdagmorgen is het einde van de toer.

Vrijdagmiddag en zaterdag is er een toer-extensie. Andermatt naar Flüele-Ranft. Via de Furkapas, de Grimselpas, de Aare vallei, het Ballenberger museum en de Brünigpas. Het hotel is het Paxmontana-Flüeli-Ranft.
Zaterdag is dan het einde.

Wat kost het?
De pre-toer 450 CHF, het weekeinde van 1580-1780 CHF afhankelijk van het gekozen hotel, de toer 2080 CHF en de extensie 430 CHF, dat is per auto/stel dus. Er zijn ook prijzen voor een persoon. 

In onderstaande presentatie staan meer details en ook mooie plaatjes.

Presentatie Euromeet 2024

Direct meer informatie? Ga naar https://www.europeantrs.club/switzerland-2024. Nederlandse tekst is een keuzemogelijkheid.

Boeken kan vanaf 14 januari 2024 om 08.00 uur. De website is www.europeantrs.club

Algemene opmerking; De deelnemers wordt sterk aangeraden de auto’s goed te prepareren, speciaal de remmen en banden.

 
 

Contact de TR Club

De TR Club is via de volgende adressen bereikbaar:

 
trch-logo 2

TRCH Nieuwsbrief

Als clublid ontvang je automatisch onze Nieuwsbrief en daar hoef je niet voor in te schrijven. Wil je de Nieuwsbrief niet meer ontvangen dan kan je met een klik onderaan de Nieuwsbrief je afmelden.

Ontvang je geen TRCH nieuwsbrief dan is waarschijnlijk jouw e-mailadres niet bij ons bekend. Tevens is het dan ook niet mogelijk om in te loggen op de site. In de Nieuwsbrief melden we de laatste belangrijke club berichten en aankondigingen van komende evenementen. Zo blijf je altijd snel op de hoogte van het reilen en zeilen binnen de club.