Euromeet 2023, Engeland en Wales

Na tweemaal te zijn afgelast en een Euromeet dit jaar in Zweden met bijna 150 TR's uit 10 landen komt het er eindelijk van. Volgend jaar vanaf 1 september is het Britse TR Register gastheer van de Euromeet 2023. De Euromeet zal ook een beetje in het teken staan van het 50-jarig bestaan in 2020 van deze club. Maar dat kon ook vanwege dezelfde pandemie niet worden gevierd. Dus van uitstel komt geen afstel.

euromeet-2023-1

Het weekend wordt gevierd in het Chesford Grange hotel nabij Coventry, een luxe oord met alles erop en eraan.
Vrijdag is het aankomen, uitpakken, oude kennissen begroeten, drankje drinken en van het buffet genieten. Zaterdag een toer door de Cotswolds met als opties enige locaties bezoeken. Aangezien de capaciteit van deze locaties beperkt is wordt bij de inschrijving (daarover verderop meer) een voorkeur opgegeven. Lunch is zaterdag op eigen kosten. Zaterdagavond feest, een galadiner met drank inbegrepen en muziek in de stijl van toen het TR Register werd opgericht, 70-er jaren dus. Zondag is een toer door Warwickshire en een bezoek aan het National Motor Museum in Gaydon. Daar wordt ook geluncht. Daarna kan men in het museum blijven of verder de streek gaan verkennen.

euromeet-2023-2

Maandag rijdt de groep die geboekt heeft door naar Wales, naar Llandrindod Wells, het Metropole Hotel. Hier blijven we dan 4 nachten. Voor overdag zijn er diverse ritten gepland. Op vrijdag is het dan weer voorbij en zeggen we “Tot ziens in Zwitserland in 2024?”.

Let op, het boekingsproces is geheel gewijzigd. Zie ook TRaffic 231. Je boekt nu rechtstreeks bij de organisatie via internet. Je registreert je eerst, dat kan nu al, via www.europeantrs.club. Vanaf 15 januari tot 1 maart kun je inschrijven. Wie het eerst komt die het eerst maalt. Let op: De aanbetaling is niet restitueerbaar! Bij de inschrijving geef je je voorkeuren aan en registratie geschiedt volgens de richtlijnen van de Engelse Privacy wetgeving.

Klik op onderstaande knop voor een uitgebreide presentatie.
Als er daarna nog vragen zijn kun je mailen naar cic.[antispam].@trclub.nl.

Presentatie Euromeet 2023

    

 
 

Contact de TR Club

De TR Club is via de volgende adressen bereikbaar:

 
trch-logo 2

TRCH Nieuwsbrief

Als clublid ontvang je automatisch onze Nieuwsbrief en daar hoef je niet voor in te schrijven. Wil je de Nieuwsbrief niet meer ontvangen dan kan je met een klik onderaan de Nieuwsbrief je afmelden.

Ontvang je geen TRCH nieuwsbrief dan is waarschijnlijk jouw e-mailadres niet bij ons bekend. Tevens is het dan ook niet mogelijk om in te loggen op de site. In de Nieuwsbrief melden we de laatste belangrijke club berichten en aankondigingen van komende evenementen. Zo blijf je altijd snel op de hoogte van het reilen en zeilen binnen de club.