triumph-mg-weekend-2021
gb-trip-2021-geannuleerd

TRCH GB TRip 2021 geannuleerd

Gezien de huidige Corona situatie is in overleg met de Stena Line besloten om onze groepsovertocht naar het Triumph-MG Weekend in Malvern (13-15 augustus) te annuleren. We hebben zo lang mogelijk gewacht met openstellen van de inschrijving en gehoopt dat de Covid situatie zou verbeteren maar dat mocht niet baten.

Nederland staat in de UK momenteel (21 juli) op de Amber list, de regels daar zijn als volgt:

  • Alleen toegang als je volledig bent ingeënt.
  • Negatieve test bij binnenkomst van maximaal 72 uur oud, ook als je volledig bent ingeënt.
  • Er geldt een quarantaineplicht met op dag 2 en 8 een PCR test, indien beide negatief dan vervalt de quarantaine.
  • Voor vertrek naar het Verenigd Koninkrijk moet je een afspraak maken voor een PCR-test op dag 2 en dag 8 van de quarantaine in het VK, je moet het bewijs daarvan bij je hebben

Het risico is aanwezig dat je op de 2 of 8e dag positief bent en je dan nog 10 dagen in quarantaine moet in een Engels hotel. Komt Nederland bij de Engelsen op de Red List dan is een bezoek aan de UK helemaal niet mogelijk.

Op dit moment gaat de Triumph-MG meeting in Malvern nog steeds door. Wil je op het laatste moment toch een overtocht boeken dan moet je dat wel zelf doen. Bij de Stena Line kan dat met 10% TRCH ledenkorting (zie het clubblad).

Helaas is dit de 2e keer op rij dat de GB TRip niet doorgaat, het zij zo. Laten we hopen dat het volgend jaar weer wel kan.

Vriendelijk groet,
Willem van der Mast & Eli Geefhuizen

 

Zie hier de regels op de GOV.UK website:
https://www.gov.uk/guidance/red-amber-and-green-list-rules-for-entering-england#green-list

Zie ook de reiswijzer op site van de ANWB:
https://www.anwb.nl/vakantie/reiswijzer/coronamaatregelen-groot-brittannie

 

 
gbtrip-01
gbtrip-04
gbtrip-05
 

Contact de TR Club

De TR Club is via de volgende adressen bereikbaar:

 
trch-logo 2

TRCH Nieuwsbrief

Als clublid ontvang je automatisch onze Nieuwsbrief en daar hoef je niet voor in te schrijven. Wil je de Nieuwsbrief niet meer ontvangen dan kan je met een klik onderaan de Nieuwsbrief je afmelden.

Ontvang je geen TRCH nieuwsbrief dan is waarschijnlijk jouw e-mailadres niet bij ons bekend. Tevens is het dan ook niet mogelijk om in te loggen op de site. In de Nieuwsbrief melden we de laatste belangrijke club berichten en aankondigingen van komende evenementen. Zo blijf je altijd snel op de hoogte van het reilen en zeilen binnen de club.