TRCH GB TRip 2021

triumph-mg-weekend-2021
 

Het Engelse TR Register heeft bevestigd dat het Triumph Weekend 2021 gehouden zal worden in het weekend van 13-15 augustus 2021. Men keert terug op de vertrouwde ‘Three Counties Showground’, gelegen aan de voet van de Malvern Hills in Worcestershire. Het weekend zal o.a. in het teken staan van de 60e verjaardag van de TR4. Info is hier te lezen: https://www.triumphweekend.co.uk/.
Inmiddels is ook bekend gemaakt dat de MG Car Club aanschuift en heet het evenement nu officieel het Triumph & MG Weekend.

Ondanks de huidige Covid-19 ontwikkelingen hebben we inmiddels toch een groepsovertocht Hoek van Holland - Harwich v.v. geboekt bij de Stena Line. Hoe het gaat uitpakken is afwachten. Fingers Crossed! 

Inschrijven kan momenteel nog niet. Houd deze pagina in de gaten!

 
 
gbtrip-01
gbtrip-04
gbtrip-05
 

Contact de TR Club

De TR Club is via de volgende adressen bereikbaar:

 
trch-logo 2

TRCH Nieuwsbrief

Als clublid ontvang je automatisch onze Nieuwsbrief en daar hoef je niet voor in te schrijven. Wil je de Nieuwsbrief niet meer ontvangen dan kan je met een klik onderaan de Nieuwsbrief je afmelden.

Ontvang je geen TRCH nieuwsbrief dan is waarschijnlijk jouw e-mailadres niet bij ons bekend. Tevens is het dan ook niet mogelijk om in te loggen op de site. In de Nieuwsbrief melden we de laatste belangrijke club berichten en aankondigingen van komende evenementen. Zo blijf je altijd snel op de hoogte van het reilen en zeilen binnen de club.