gb-trip-2023-logo

TRCH GB TRip 2023

In 2022 werd het Triumph-MG weekend in Stafford helaas op het allerlaatste moment geannuleerd als gevolg van het terugtrekken van een deel van de organiserende clubs. Maar onze geplande Engeland TRip vond wel plaats, we maakten er een succesvolle alternatieve trip van, met bezoek aan Lincolnshire Steam and Vintage Rally en gevolgd door een paar dagen toeren in het mooie Lake District.

Dit jaar organiseert het Engelse TR Register weer zelf een weekend, dit jaar onder de noemer Triumph TR@70. Je begrijpt het al, de TR is dit jaar 70 jaar oud. De locatie is de Bath & West Showground van Shepton Mallet, een bekende locatie waar we in de jaren negentig 5x geweest zijn.

Na polsen onder eerdere deelnemers werd duidelijk dat er genoeg animo is voor weer een Engeland TRip naar het weekend en ook met extra 5 verblijfsdagen in Engeland. Vandaar dat we ook dit jaar weer een Engeland TRip organiseren, de 46e keer. De zuidelijke ligging van Shepton Mallet biedt weer eens een ander mooi gebied om te toeren.

Het programma is als volgt:

Heenreis: Donderdag 10 augustus met de DFDS vanaf Duinkerken (afvaart: 12:00 uur) naar Dover.
De DFDS kan ons geen groepsboeking aanbieden voor deze overtocht, wat betekent dat je deze overtocht helaas zelf moet boeken bij de DFDS: Boek je enkele reis

Heen - DFDS

1x TR (1 of 2 pers)

€ 104,00 (prijs op 1 maart)

Heen - DFDS

1x TR (1 of 2 pers) + aanhanger  

€ 156,00 (prijs op 1 maart)

Ze werken met flextarieven wat betekent dat hoe langer je wacht hoe hoger de prijs wordt. Op 1maart was dat € 104,00 voor een auto (1 of 2 pers). Ook loop je, als je lang wacht, het risico dat de afvaart van 12:00 vol is en je een andere afvaart moet kiezen. Het zou natuurlijk mooi zijn als we allemaal op dezelfde overtocht van 12:00 zitten.

Voor de donderdagnacht is er voor de kampeerders een camping gereserveerd halverwege Dover en Shepton Mallet, ook met B&B opties in de omgeving daarvan. 

Het weekend 11-13 augustus: Triumph TR@70 Weekend op de Showground in Shepton Mallet. Alle info is te vinden op hun website. In het voorjaar kan je daar vooraf boeken.

Terugreis: Zaterdag 19 augustus met de nachtboot van Stena Line vanaf Harwich (vertrek: 23.00 uur) naar Hoek van Holland (aankomst 08:00 uur).
Er is een groepsboeking gemaakt bij de Stena Line, hieronder de prijzen: 

Terug – Stena

1x TR + 1 pers (1 pers binnenhut)

€ 236,50

Terug – Stena

1x TR + 2 pers (2 pers binnenhut)

€ 293,50

Terug - Stena

1x TR + 2 pers (2 pers hut) + aanhanger

€ 385,50

Het boeken gaat via het inschrijfformulier hier: Inschrijven terugreis Stena Line

Natuurlijk kan je ook eerder terug na het weekend, maar dan is het advies om ook de terugreis zelf online te boeken via DFDS of Stena Line, e.e.a. is afhankelijk van je gewenste route.

Na het weekend is er voor de maandag tot en met vrijdag (5 nachten) de volgende camping geboekt “Stonehenge Campsite & Glamping” bij de plaats Winterbourne Stoke. Overnacht je liever in een B&B, bv in de omgeving van de camping, dat kan ook, deze zullen zoveel mogelijk worden aangegeven, maar je moet wel zelf boeken, bv via Booking.com. Maar je kunt na het TR-weekend natuurlijk ook je eigen plan trekken, je bent vrij om te gaan of staan waar je zelf wilt.

Alle deelnemers ontvangen circa twee weken voor vertrek een mail met benodigde gegevens, een overzicht van de deelnemers, aanvullende informatie en meerder uitgezette mooie routes welke ook via de TomTom of Garmin gereden kunnen worden. Op de site wordt ook bijgehouden wie er allemaal ingeschreven hebben.

De sluiting voor inschrijving is 25 juni en is pas definitief als de betaling door ons ontvangen is,

Indien er vragen zijn of als je meer informatie wilt hebben, mail die dan aan pirt-dnalegne.[antispam].@trclub.nl

Willem van der Mast & Peter Meiboom

 
gbtrip-01
gbtrip-04
gbtrip-05
 

Contact de TR Club

De TR Club is via de volgende adressen bereikbaar:

 
trch-logo 2

TRCH Nieuwsbrief

Als clublid ontvang je automatisch onze Nieuwsbrief en daar hoef je niet voor in te schrijven. Wil je de Nieuwsbrief niet meer ontvangen dan kan je met een klik onderaan de Nieuwsbrief je afmelden.

Ontvang je geen TRCH nieuwsbrief dan is waarschijnlijk jouw e-mailadres niet bij ons bekend. Tevens is het dan ook niet mogelijk om in te loggen op de site. In de Nieuwsbrief melden we de laatste belangrijke club berichten en aankondigingen van komende evenementen. Zo blijf je altijd snel op de hoogte van het reilen en zeilen binnen de club.