gb-trip-2022-banner-nieuwsbrief
tw2022-logo

TRCH GB TRip 2022

In het weekend van 19-21 augustus organiseert het Engelse TR Register in samenwerking met de TSSC en MG Car Club het jaarlijkse Triumph-MG Weekend. Vorig jaar is het gezamenlijke weekend in Malvern, bij de Engelsen zelf erg goed bevallen, misschien omdat er door de Corona restricties geen Nederlanders aanwezig waren, wie weet. Het Triumph-MG Weekend vindt dit jaar plaats op de Showground van Stafford. We zijn daar al 4 keer eerder geweest in de jaren 90. Alle informatie over het evenement is te vinden op de volgende webpagina’s:
https://triumphandmgweekend.com/
https://www.tr-register.co.uk/event/2022/08/2624/Triumph-and-MG-Weekend-2022

Na voorzichtig polsen onder eerdere Engeland TRip deelnemers is duidelijk dat er genoeg animo is voor weer een groepsovertocht naar het weekend en ook met extra verblijfsdagen in Engeland. Na twee jaar van uitstel door de Covid, gaan we wederom een poging doen om de 45e Engeland TRip georganiseerd te kijgen.

Het reisprogramma zit dit jaar iets anders in elkaar omdat we gebruik maken van twee ferry maatschappijen, en is als volgt:

Heen: Donderdag 18 augustus met de nachtboot van de Stena Line vanaf Hoek van Holland (vertrek: 22:00 uur) naar Harwich (aankomst 06:30 uur).

Terug: Zaterdag 27 augustus met de nachtboot van de DFDS vanaf Newcastle (vertrek: 17.00 uur) naar IJmuiden (aankomst 09:45 uur).

De kosten voor de TRip bedragen:

A:     1x TR met 2 personen in een 2 pers hut                            € 594,30

B:     1x TR met 1 persoon in een 1 pers hut                              € 537,30

C:     1x TR met 1 persoon in een 2 pers hut (delen) p.p.          € 414,70

D:    1x TR met 2 personen in een 2 pers hut & aanhanger       € 887,60

De optie C is voor mensen die alleen in een TR reizen en een hut willen delen met een andere deelnemer die ook alleen rijdt, je bent dan aanzienlijk goedkoper uit. Alle hutten zijn voorzien van stapelbedden, douche, toilet, bedlinnen en handdoeken.

Wil je afwijkend van de TRip, de heen- en terugreis met de Stena Line maken via Hoek-Harwich, dat kan, maar neem hiervoor contact op over de procedure en prijs via de mail.

Voor de 5 dagen na het weekend is er een mooie camping gereserveerd bij het plaatsje Troutbeck Eden in het Lake District. Overnacht je liever in een B&B, bv in de omgeving van de camping, dat kan ook, deze zullen zoveel mogelijk worden aangegeven, maar je moet wel zelf boeken. Je kunt na het TR-weekend natuurlijk ook je eigen plan trekken, je bent vrij om te gaan of staan waar je zelf wilt.

Alle deelnemers ontvangen circa twee weken voor vertrek een mail met boekingsnummer, overzicht van de deelnemers en aanvullende informatie. Op de site wordt bijgehouden wie er allemaal ingeschreven hebben.
Indien er vragen zijn of als je meer informatie wilt hebben, mail die dan aan pirt-dnalegne.[antispam].@trclub.nl

De inschrijving sluit op 1 juli.
Let op je inschrijving is pas definitief als de betaling ontvangen is! Verder is het raadzaam om, naast een reisverzekering, ook een annuleringsverzekering af te sluiten.

Willem van der Mast & Peter Meiboom

 
gbtrip-01
gbtrip-04
gbtrip-05
 

Contact de TR Club

De TR Club is via de volgende adressen bereikbaar:

 
trch-logo 2

TRCH Nieuwsbrief

Als clublid ontvang je automatisch onze Nieuwsbrief en daar hoef je niet voor in te schrijven. Wil je de Nieuwsbrief niet meer ontvangen dan kan je met een klik onderaan de Nieuwsbrief je afmelden.

Ontvang je geen TRCH nieuwsbrief dan is waarschijnlijk jouw e-mailadres niet bij ons bekend. Tevens is het dan ook niet mogelijk om in te loggen op de site. In de Nieuwsbrief melden we de laatste belangrijke club berichten en aankondigingen van komende evenementen. Zo blijf je altijd snel op de hoogte van het reilen en zeilen binnen de club.