Gratis lidmaatschap

Als TRCH zoeken we constant naar momenten en manieren om nieuwe leden aan onze club te verbinden. Een van die momenten is de verkoop van je geliefde automobiel! Voor jou waarschijnlijk minder leuk, maar de koper kun je nu iets leuks aanbieden.

Mocht de koper van jouw TR namelijk nog geen lid zijn van de TRCH, dan bieden wij de koper een gratis lidmaatschap aan voor de periode vanaf de koop tot het einde van het lopende clubjaar!
Het gaat om een volledig clublidmaatschap met deelname aan regio/landelijke activiteiten, het ontvangen van ons clubblad etc.
Voorwaarde om van deze regeling gebruik te maken is dat je zelf lid moet zijn van de TRCH op het moment van verkoop.

Download onderstaand formulier, vul het samen met de koper in en stuur het naar de ledenadministratie. Na ontvangst van dit formulier zal onze ledenadministratie de benodigde actie ondernemen.

We bieden je hiermee de mogelijkheid om de nieuwe TR eigenaar meteen het TRCH gevoel mee te geven.

Formulier gratis Lidmaatschap

 
 

Contact de TR Club

De TR Club is via de volgende adressen bereikbaar:

 
trch-logo 2

TRCH Nieuwsbrief

Als clublid ontvang je automatisch onze Nieuwsbrief en daar hoef je niet voor in te schrijven. Wil je de Nieuwsbrief niet meer ontvangen dan kan je met een klik onderaan de Nieuwsbrief je afmelden.

Ontvang je geen TRCH nieuwsbrief dan is waarschijnlijk jouw e-mailadres niet bij ons bekend. Tevens is het dan ook niet mogelijk om in te loggen op de site. In de Nieuwsbrief melden we de laatste belangrijke club berichten en aankondigingen van komende evenementen. Zo blijf je altijd snel op de hoogte van het reilen en zeilen binnen de club.