Meet & Greet 2024

De Meet & Greet wordt dit jaar georganiseerd door de regio Gelderland en vindt plaats in het weekend van 21 tot 23 juni op een heel mooie locatie: de Holthurnsche Hof in Berg en Dal.

Het belooft een prachtig weekend te worden met diverse leuke activiteiten, waaronder natuurlijk mooie ritten met keuze uit een lange dagrit, een stadswandeling door onze oudste stad Nijmegen met middagrit, een korte oefenrit of de strijd om de 'Silly games cup'. 

Programma

 Vrijdag 21 juni

 • Vanaf 16.00 uur staat op vrijdagmiddag de organisatie plus vrijwilligers reeds klaar om jullie te ontvangen. Na ontvangst, inchecken, een borrel, is er ’s avonds gelegenheid om te genieten van een lekker dinerbuffet.
 • Rond 19.00 uur Dinerbuffet.

 Zaterdag 22 juni

 • Vanaf 9.00 uur: Ontvangst van de gasten die op zaterdag arriveren. De koffie en wat lekkers staan klaar.
 • 10.00 - 10.15 uur: Welkomstwoord en briefing.
 • Vanaf 10.15 uur: Er zijn twee opties:
  1) Voor wie graag zijn TR de sporen geeft hebben wij een lange dagrit uitgezet door ons mooie landschap. Deze voert langs diverse leuke locaties waar ook geluncht kan worden.
  2) Wie wat meer historie wil opsnuiven kan na een korte rit meegaan met een geleide stadswandeling door onze oudste stad Nijmegen. Hierna kunt u een relaxte lunch in de stad nuttigen waarna een mooie middagrit zal volgen.
 • 16.00 uur: Aankomst bij het hotel en gelegenheid voor een borrel en napraten.
 • 19.00 uur: Dinerbuffet.
 • 20.30 uur: Muziek met de mogelijkheid een dansje te wagen.

 Zondag 23 juni

 • 8.00 - 9.00 uur: Ontbijt.
 • 9.30 uur: Ook op zondag hebben wij twee opties:
  1) Voor wie graag wil rijden hebben wij ’s ochtends een korte oefenrit van 2,5 uur uitgezet met onze heuvelklim, bol/pijl route en eenvoudig kaartlezen.
  2) Voor wie graag op het terrein wil blijven hebben wij de strijd om de ‘Silly Games cup’ georganiseerd in combinatie met de heuvelklim..
 • 12.30 uur: Lunch en prijsuitreiking.
 • 15.00 uur: Afsluiting Meet & Greet 2024.

Er zijn 4 arrangementen:

A: Vrijdag t/m zondag 21-23 juni: 2x Overnachten inclusief Ontbijt, Diner op vrijdag en zaterdag, Lunch en activiteit op zondag.

B: Zaterdag t/m zondag 22-23 juni: 1x Overnachting inclusief Ontbijt, Diner op zaterdag en Lunch en activiteit op zondag.

C: Alleen deelnemen op zaterdag 22 juni: Dus zonder Overnachting maar met Diner.

D: Alleen deelnemen op zondag 23 juni: Dus zonder Overnachting maar met de Lunch en activiteit. 

Let op: Drank is voor eigen rekening

Inschrijving

Wil je meedoen, geef je dan zo snel als mogelijk op. Het aantal kamers is uiteraard niet onbeperkt. In verband met de definitieve reservering van het hotel, is de sluitingsdatum van de aanmelding 15 mei 2024

Inschrijven

Deelnemers

 

De Holthurnsche Hof

 

Contact de TR Club

De TR Club is via de volgende adressen bereikbaar:

 
trch-logo 2

TRCH Nieuwsbrief

Als clublid ontvang je automatisch onze Nieuwsbrief en daar hoef je niet voor in te schrijven. Wil je de Nieuwsbrief niet meer ontvangen dan kan je met een klik onderaan de Nieuwsbrief je afmelden.

Ontvang je geen TRCH nieuwsbrief dan is waarschijnlijk jouw e-mailadres niet bij ons bekend. Tevens is het dan ook niet mogelijk om in te loggen op de site. In de Nieuwsbrief melden we de laatste belangrijke club berichten en aankondigingen van komende evenementen. Zo blijf je altijd snel op de hoogte van het reilen en zeilen binnen de club.