26e Memorial Maus Gatsonides in Overijssel

Geplaatst op 20-05-2024  -  Categorie: Nieuws TRCH

mmg-2024-rallybord

Zoals elk jaar organiseren we op de laatste zaterdag van september onze Club ‘Rally’. Deze 26e Memorial Maus Gatsonides gaan we verrijden op zaterdag 28 september in het prachtige gebied rond Markelo in Overijssel.

Markelo ligt in de landstreek Twente in het oosten van Nederland Het landschap rondom het dorp is glooiend tot een hoogte van ruim 40 meter. Markelo wordt ook wel 'Dorp van de Vijf Heuvels' genoemd. Het dankt deze naam aan het feit dat het tussen vijf heuvels gesitueerd is: de Markelose Berg, De Hulpe, Herikerberg, Friezenberg en Kattenberg.

Door de beperkte bebouwing en de vele natuur is het een prachtig gebied om een Rittensport rally uit te zetten. De Wegkruisers hebben dan ook met plezier voor ons uitdagende etappes uitgezet. De vergunningen worden aangevraagd en we zijn volop bezig met de invulling van de dag.

Start, lunch en finish is bij Herberg de Pot, Potdijk 9 te Markelo. De uitstraling van de Herberg past goed bij het landelijke karakter van Twente en we hebben er voldoende ruimte.

Ook dit jaar willen we ritten opnemen voor alle teams die het leuk vinden om een puzzelrit te rijden. Sportklasse voor de diehards, Tourklasse voor de minder ervaren en Instapklasse voor de beginners. Het is op dit moment nog niet duidelijk of we de Instapklasse combineren met de Recreatieklasse zoals die vorig jaar is verreden. Hou de informatie over de Maus in de gaten! Als we de plannen scherp hebben en de inschrijving open laten we dat via nieuwsbrieven weten.

Voor de rijders die er een gezellig weekend van willen maken… Er is een ruim aanbod van hotels en B&B’s in de omgeving.

De inschrijving start binnenkort.

Heb je vragen over bovenstaande, schroom dan niet, maar mail gerust naar gmm.[antispam].@club.nl

Wij hebben er zin in en kijken uit naar een ouderwetse happening met veel TR’s aan de start.

Peter Meiboom, Ed Engwirda, Willem van de Mast

Ga via onderstaande knop naar de speciale MMG pagina voor alle informatie.

Naar de MMG pagina


 

Contact de TR Club

De TR Club is via de volgende adressen bereikbaar:

 
trch-logo 2

TRCH Nieuwsbrief

Als clublid ontvang je automatisch onze Nieuwsbrief en daar hoef je niet voor in te schrijven. Wil je de Nieuwsbrief niet meer ontvangen dan kan je met een klik onderaan de Nieuwsbrief je afmelden.

Ontvang je geen TRCH nieuwsbrief dan is waarschijnlijk jouw e-mailadres niet bij ons bekend. Tevens is het dan ook niet mogelijk om in te loggen op de site. In de Nieuwsbrief melden we de laatste belangrijke club berichten en aankondigingen van komende evenementen. Zo blijf je altijd snel op de hoogte van het reilen en zeilen binnen de club.