Bekers uitgereikt door Gatsonides!

Geplaatst op 14-09-2023  -  Categorie: Nieuws TRCH

mmg-2023-rallybord

Schreven we niet in de TRaffic dat deze lustrumeditie van de MMG een heel speciale wordt? Nou wat is specialer dan dat de zoon van de naamgever van deze rally, Maus Gatsonides, zelf de prijsbekers komt uitdelen.

De winnaars of winnaressen van de Sport-, de Toer- en Instapklasse, maar ook de winnaressen van de Damesbokaal, krijgen hun prijsbeker uit handen van Tom Gatsonides.

Via de kleinzoon werden we verwezen naar zijn vader. Een kleurrijke persoon die zelf ook rally’s reed, of mag ik ook zeggen rijdt, alhoewel niet zo vaak als vroeger. Zelf heeft hij ook meerdere keren aan de Memorial Maus Gatsonides deelgenomen. Hij komt vast, net als zijn vader, met de nodige verhalen en anekdotes, dus dat kan wel wat worden! Alles behalve saai zullen we maar zeggen.

Speciaal aandacht willen we schenken aan de Damesbokaal. Dit jaar voor het eerst uitgereikt aan de dames die de gehele MMG achter het stuur hebben gezeten. Het aantal behaalde punten bepaalt wie één, twee of drie wordt. De gedachte hierbij is om meer vrouwen achter een stuur te krijgen. En, wie weet, hebben we volgend jaar een levendige, of zelfs een fanatieke, competitie met damesequipes.

Wist u, Recreatierit-rijders, dat Maus Gatsonides ook met jullie meerijdt? Hij is namelijk de bedenker van de bol-pijl. Ontstaan uit de vraag: hoe maak ik het iedereen duidelijk hoe de route loopt en voor alle talen te begrijpen is. Dus ook in het Nederlands.

De aanwezigheid van Tom Gatsonides, de Damesbokaal en de Recreatierit maken de 25e editie van de MMG wel heel speciaal!

Meebeleven? Als je nog in de bekers wil vallen, wees dan snel! Er is nog plek voor tien equipes.

Alle info over de MMG       Inschrijven Recreatierit       Inschrijven Wedstrijd


 

Contact de TR Club

De TR Club is via de volgende adressen bereikbaar:

 
trch-logo 2

TRCH Nieuwsbrief

Als clublid ontvang je automatisch onze Nieuwsbrief en daar hoef je niet voor in te schrijven. Wil je de Nieuwsbrief niet meer ontvangen dan kan je met een klik onderaan de Nieuwsbrief je afmelden.

Ontvang je geen TRCH nieuwsbrief dan is waarschijnlijk jouw e-mailadres niet bij ons bekend. Tevens is het dan ook niet mogelijk om in te loggen op de site. In de Nieuwsbrief melden we de laatste belangrijke club berichten en aankondigingen van komende evenementen. Zo blijf je altijd snel op de hoogte van het reilen en zeilen binnen de club.