De ‘British Carparts Day’ is nu ‘British Car Club Day’

Geplaatst op 28-10-2021  -  Categorie: Nieuws TRCH

2021-09-27-bccd-2

Deze Britse onderdelenbeurs wordt georganiseerd door Stichting BCCD, dit jaar in de Expo hallen in Houten op zondag 28 november. De beurs opent haar deuren om 10.30 uur. De toegangsprijs bedraagt €5,00 p.p. Parkeren is wel gratis.

Wij nemen als TRCH weer deel aan deze beurs, evenals 17 andere Britse oldtimerclubs die met een eigen stand hun merk zullen vertegenwoordigen. Naast deze merkenclubs zijn er diverse standhouders die hun waren aanbieden zoals leveranciers van onderdelen, accessoires, auto’s in de verkoop, kleding etc. etc. Als het maar ‘Brits’ is.

Heb je onderdelen te verkopen? Breng het in op de Bring & Buy stand en wie weet verkoop je je onderdeel tegen een heel goede prijs of zie je juist net dat onderdeel dat je zocht! Heb je heel veel onderdelen in de verkoop, dan kan je via de organisatie van deze beurs een tafel huren.

Een toegangsticket kan je via onderstaande link rechtstreeks bij de organisatie Stichting BCCD kopen. Maar je kan natuurlijk ook ‘aan de deur’ in Houten straks een kaartje kopen.

Entreeticket kopen                 Website BCCD

 


 

Contact de TR Club

De TR Club is via de volgende adressen bereikbaar:

 
trch-logo 2

TRCH Nieuwsbrief

Als clublid ontvang je automatisch onze Nieuwsbrief en daar hoef je niet voor in te schrijven. Wil je de Nieuwsbrief niet meer ontvangen dan kan je met een klik onderaan de Nieuwsbrief je afmelden.

Ontvang je geen TRCH nieuwsbrief dan is waarschijnlijk jouw e-mailadres niet bij ons bekend. Tevens is het dan ook niet mogelijk om in te loggen op de site. In de Nieuwsbrief melden we de laatste belangrijke club berichten en aankondigingen van komende evenementen. Zo blijf je altijd snel op de hoogte van het reilen en zeilen binnen de club.