De MMG nu ook met Recreatierit

Geplaatst op 01-08-2023  -  Categorie: Nieuws TRCH

mmg-2023-rallybord

In dit jaar van jubilea, nl. 50 jaar TR Club Holland en 100 jaar Triumph, vieren we ook de 25e keer van de Memorial Maus Gatsonides met een Recreatierit voor alle Triumph-rijders.

Met Kesteren als start- en finishlocatie hebben de uitzetters mogelijkheden genoeg om een leuke route door de Betuwe te creëren. Het is een mooi gebied met vele mooie wegen.

Deze Recreatierit in de Betuwe laat je vooral genieten van de omgeving en het rijden in een TR of Triumph. Dat kan alleen of samen. Gewoon lekker toeren in het gebied van de 'Maus' en over wegen waar straks de wedstrijdrijders van de MMG ook zullen komen. Géén routecontroles, géén gepuzzel en géén onverharde wegen. Je hoeft dus niet bang te zijn dat je later alle modder uit je spaakwielen moet peuteren. Een relaxte rit zonder competitieve elementen. Een mooie rit voor jou dus.

Natuurlijk wil je deze happening meemaken? Schrijf je snel in voor de Recreatierit. Klik op de knop hieronder voor meer info of ga meteen naar het inschrijfformulier.

Alle info over de MMG      Inschrijven Recreatierit


 

Contact de TR Club

De TR Club is via de volgende adressen bereikbaar:

 
trch-logo 2

TRCH Nieuwsbrief

Als clublid ontvang je automatisch onze Nieuwsbrief en daar hoef je niet voor in te schrijven. Wil je de Nieuwsbrief niet meer ontvangen dan kan je met een klik onderaan de Nieuwsbrief je afmelden.

Ontvang je geen TRCH nieuwsbrief dan is waarschijnlijk jouw e-mailadres niet bij ons bekend. Tevens is het dan ook niet mogelijk om in te loggen op de site. In de Nieuwsbrief melden we de laatste belangrijke club berichten en aankondigingen van komende evenementen. Zo blijf je altijd snel op de hoogte van het reilen en zeilen binnen de club.