Dutch National Triumph Day - Nieuwe locatie!

Geplaatst op 04-05-2022  -  Categorie: Nieuws TRCH

2022-05-04-dntd-1

Op zondag 10 juli 2022 zal voor de 27e keer de “Dutch National Triumph Day” worden georganiseerd. Het evenement wordt deze keer gehouden op een nieuwe locatie, namelijk “Boerengoed” in Enspijk. Net als in voorgaande jaren is dit een uitgelezen mogelijkheid om met je TR in een passende omgeving van Engels erfgoed te komen genieten.

Corona lijkt langzamerhand op zijn retour. Toch betekent dit niet dat alles weer 'normaal' is. Het blijft een vreemde en, ook qua organisatie, onzekere tijd. Als organisatie werden wij alsnog geconfronteerd met de gevolgen van de pandemie. Wij, dat zijn dit jaar Club Triumph Holland, Triumph Spitfire Club, Stag Club Nederland en de TR Club Holland, zijn als Triumph clubs van Nederland weer compleet om een DNTD 2022 te gaan organiseren.

Helaas zit de bekende locatie Jachthuis Beukenrode in een overnametraject en heeft daarom geen toezegging kunnen doen voor onze eerdere gemaakte reservering voor 2022. Eindelijk weer vol optimisme gestart met de organisatie was dat meteen een forse tegenslag. Een nieuwe locatie is niet zo gauw gevonden, en tijd is iets dat wij niet echt hebben. Het is echt hollen of stilstaan met de planning van de DNTD 2022. Belangrijkste vereisten voor de nieuwe locatie zijn centrale ligging en voldoende capaciteit. En die hebben we gelukkig gevonden: “Boerengoed”, aan de Hoevenseweg 5, 4157 JB in Enspijk. Vlakbij de A15 en A2. De DNTD 2022 begint om 10.00 uur en eindigt rond 16.30 uur.

Voorgaande jaren passeerden wisselend 300 tot 400 klassieke voertuigen de entree. Een blijvend massale opkomst waarmee de DNTD bewijst dat er behoefte is aan een zomers evenement met het automerk Triumph als stralend middelpunt. Liefhebbers met Triumph-DNA of voldoende ander Engels DNA zijn van harte welkom op deze dag. Maar ook andere (auto)liefhebbers zijn natuurlijk welkom.

De DNTD is niet alleen maar een gezellige ontmoetingsplaats, zo zullen onderdelenleveranciers hun opwachting maken en zullen allerhande zaken m.b.t. lifestyle, modelauto’s, brochures, boeken, etc. aanwezig zijn. Verder worden bezoekers in de gelegenheid gesteld om hun voorkeur te laten blijken voor de in hun ogen mooiste Triumph. Ook is er een mogelijkheid tot vragen over en afstellen van carburateurs van de Triumph.

De entreekosten voor leden van een Triumph-club bedragen slechts € 10,00 per auto. Ongeacht het aantal inzittenden. Overige bezoekers betalen € 15,00 per auto. Alle bezoekende auto’s krijgen een informatietasje met een fraai DNTD rally schildje, een programmaboekje en diverse goodies.

Uiteraard kan een evenement niet slagen zonder hulp van vrijwilligers. Heb jij zin en tijd om de DNTD 2022 tot een geslaagd evenement te maken?? Geef je dan op bij onze evenementencoördinator (netnemeneve.[antispam].@trclub.nl).

Nadere informatie over deze dag zal later verschijnen op de website dntd.triumph.nl

2022-05-04-dntd-2


 

Contact de TR Club

De TR Club is via de volgende adressen bereikbaar:

 
trch-logo 2

TRCH Nieuwsbrief

Als clublid ontvang je automatisch onze Nieuwsbrief en daar hoef je niet voor in te schrijven. Wil je de Nieuwsbrief niet meer ontvangen dan kan je met een klik onderaan de Nieuwsbrief je afmelden.

Ontvang je geen TRCH nieuwsbrief dan is waarschijnlijk jouw e-mailadres niet bij ons bekend. Tevens is het dan ook niet mogelijk om in te loggen op de site. In de Nieuwsbrief melden we de laatste belangrijke club berichten en aankondigingen van komende evenementen. Zo blijf je altijd snel op de hoogte van het reilen en zeilen binnen de club.