Engeland TRip 2021 geannuleerd

Geplaatst op 22-07-2021  -  Categorie: Nieuws TRCH

2021-07-22-gb-trip-geannuleerd

Gezien de huidige Corona situatie is in overleg met de Stena Line besloten om onze groepsovertocht naar het Triumph-MG Weekend in Malvern (13-15 augustus) te annuleren. We hebben zo lang mogelijk gewacht met openstellen van de inschrijving en gehoopt dat de Covid situatie zou verbeteren maar dat mocht niet baten.

Lees meer op de Engeland TRip pagina

Op dit moment gaat de Triumph-MG meeting in Malvern nog steeds door. Wil je op het laatste moment toch een overtocht boeken dan moet je dat wel zelf doen. Bij de Stena Line kan dat met 10% TRCH ledenkorting (zie het clubblad).

 


 

Contact de TR Club

De TR Club is via de volgende adressen bereikbaar:

 
trch-logo 2

TRCH Nieuwsbrief

Als clublid ontvang je automatisch onze Nieuwsbrief en daar hoef je niet voor in te schrijven. Wil je de Nieuwsbrief niet meer ontvangen dan kan je met een klik onderaan de Nieuwsbrief je afmelden.

Ontvang je geen TRCH nieuwsbrief dan is waarschijnlijk jouw e-mailadres niet bij ons bekend. Tevens is het dan ook niet mogelijk om in te loggen op de site. In de Nieuwsbrief melden we de laatste belangrijke club berichten en aankondigingen van komende evenementen. Zo blijf je altijd snel op de hoogte van het reilen en zeilen binnen de club.