Inschrijving 45e Engeland TRip geopend

Geplaatst op 18-03-2022  -  Categorie: Nieuws TRCH

2022-03-18-gb-trip-banner

In het weekend van 19-21 augustus organiseert het Engelse TR Register in samenwerking met de TSSC en MG Car Club het Triumph-MG Weekend. Vorig jaar werd het gezamenlijke weekend in Malvern gehouden. De Engelsen waren enthousiast over de nieuwe opzet en het weekend, maar misschien kwam dat omdat door de Corona restricties geen Nederlanders aanwezig waren, wie weet. Het Triumph-MG Weekend gaat dit jaar plaatsvinden op de Showground van Stafford. We zijn daar al 4 keer eerder geweest in de jaren 90. Vanaf heden is de inschrijving voor deelname aan de Engeland TRip geopend.


 

Contact de TR Club

De TR Club is via de volgende adressen bereikbaar:

 
trch-logo 2

TRCH Nieuwsbrief

Als clublid ontvang je automatisch onze Nieuwsbrief en daar hoef je niet voor in te schrijven. Wil je de Nieuwsbrief niet meer ontvangen dan kan je met een klik onderaan de Nieuwsbrief je afmelden.

Ontvang je geen TRCH nieuwsbrief dan is waarschijnlijk jouw e-mailadres niet bij ons bekend. Tevens is het dan ook niet mogelijk om in te loggen op de site. In de Nieuwsbrief melden we de laatste belangrijke club berichten en aankondigingen van komende evenementen. Zo blijf je altijd snel op de hoogte van het reilen en zeilen binnen de club.