Inschrijving Memorial Maus Gatsonides is geopend

Geplaatst op 09-07-2021  -  Categorie: Nieuws TRCH

2021-07-09-rallybord-mmg

Schrijf je nu in voor de 23e editie van onze clubrally, de ‘Maus’, die plaatsvindt op zaterdag 25 september. Deelnemen kan weer in 3 klassen; Instap-, Tour- en Sportklasse. Het rallygebied is dit jaar ‘het Groene Hart’ in de provincies Utrecht en Zuid-Holland. Start- en finishlocatie is ‘Buitenplaats Kameryck’ bij Kamerik. Het is weer een volle, complete dag met een ochtend- en een middagdeel, lunchbuffet, rallyborrel met uitleg na afloop en ter afsluiting weer een heerlijk diner. 

Klik op onderstaande knop voor meer informatie en om in te schrijven.

Memorial Maus Gatsonides


 

Contact de TR Club

De TR Club is via de volgende adressen bereikbaar:

 
trch-logo 2

TRCH Nieuwsbrief

Als clublid ontvang je automatisch onze Nieuwsbrief en daar hoef je niet voor in te schrijven. Wil je de Nieuwsbrief niet meer ontvangen dan kan je met een klik onderaan de Nieuwsbrief je afmelden.

Ontvang je geen TRCH nieuwsbrief dan is waarschijnlijk jouw e-mailadres niet bij ons bekend. Tevens is het dan ook niet mogelijk om in te loggen op de site. In de Nieuwsbrief melden we de laatste belangrijke club berichten en aankondigingen van komende evenementen. Zo blijf je altijd snel op de hoogte van het reilen en zeilen binnen de club.