Inschrijving Memorial Maus Gatsonides geopend

Geplaatst op 17-07-2023  -  Categorie: Nieuws TRCH

mmg-2023-rallybord

In dit jaar van jubilea organiseren we voor de 25e keer de Memorial Maus Gatsonides. Hij wordt wederom door de Wegkruisers uitgezet. De start-, lunch- en finishlocatie is bij ‘Molen de Zwaluw’ in Kesteren.

Deze 25e ‘Maus’ is er voor alle leden. We hebben naast de 'Sportklasse', ‘Tourklasse’ en ‘Instapklasse’ de mogelijkheid om in te schrijven voor de ‘Recreatierit’.
Iedereen kan de happening meemaken en ervaren wat het is om aan de Maus deel te nemen, competitief of recreatief. Wedstrijdrijders nemen het op tegen de uitzetters en proberen een zo goed mogelijke score neer te zetten. De recreatierijders rijden een rit die gericht is op het genieten van de omgeving en het rijden in de TR. Alleen of samen met je passagier, je hebt niet de druk om de routecontroles te noteren en er zitten geen meet- en puzzelelementen in.

Kljk op de knop hieronder voor meer informatie.
Natuurlijk wil je deze 25e Maus meemaken. Schrijf je snel in!

Alle info over de MMG


 

Contact de TR Club

De TR Club is via de volgende adressen bereikbaar:

 
trch-logo 2

TRCH Nieuwsbrief

Als clublid ontvang je automatisch onze Nieuwsbrief en daar hoef je niet voor in te schrijven. Wil je de Nieuwsbrief niet meer ontvangen dan kan je met een klik onderaan de Nieuwsbrief je afmelden.

Ontvang je geen TRCH nieuwsbrief dan is waarschijnlijk jouw e-mailadres niet bij ons bekend. Tevens is het dan ook niet mogelijk om in te loggen op de site. In de Nieuwsbrief melden we de laatste belangrijke club berichten en aankondigingen van komende evenementen. Zo blijf je altijd snel op de hoogte van het reilen en zeilen binnen de club.