Inschrijving ‘TR4 Anniversary - Michelotti Day’ is geopend!

Geplaatst op 22-06-2021  -  Categorie: Nieuws TRCH

2021-06-22-logo-tr4-dag

Vanaf nu kunnen jullie je opgeven voor deelname aan de ‘TR4 Anniversary / Michelotti Day’ op 1 augustus bij de locatie ‘Boerengoed’ in Enspijk.
Een leuke dag voor alle Michelotti TR’s, dus naast de TR4 ook de TR4A, de 5 en de 250. Ben je in het bezit van een ‘andere’ TR, dan ben je uiteraard ook van harte welkom.

Op de speciale ‘TR4 Anniversary/Michelotti Day’ pagina staat het programma van de dag, informatie over de ontwerper Giovanni Michelotti en de locatie in Enspijk. Onderaan de pagina staat een aparte blauwe button ‘Inschrijven’.

Leuk dat je er bij bent!


 

Contact de TR Club

De TR Club is via de volgende adressen bereikbaar:

 
trch-logo 2

TRCH Nieuwsbrief

Als clublid ontvang je automatisch onze Nieuwsbrief en daar hoef je niet voor in te schrijven. Wil je de Nieuwsbrief niet meer ontvangen dan kan je met een klik onderaan de Nieuwsbrief je afmelden.

Ontvang je geen TRCH nieuwsbrief dan is waarschijnlijk jouw e-mailadres niet bij ons bekend. Tevens is het dan ook niet mogelijk om in te loggen op de site. In de Nieuwsbrief melden we de laatste belangrijke club berichten en aankondigingen van komende evenementen. Zo blijf je altijd snel op de hoogte van het reilen en zeilen binnen de club.