Jubileum 60 jaar TR4

Geplaatst op 05-02-2021  -  Categorie: Nieuws TRCH

2020-12-22-jubileum-tr4

De TR4 werd in augustus 1961 geïntroduceerd. Een nieuwe TR op basis van de TR3 uit 1953, maar dan met een geheel, gerestyled Italiaans ontwerp van de bekende ontwerper Giovanni Michelotti. De ‘Michelotti’ TR’s die daarop volgden waren de TR4A uit 1965 en de TR5 / 250 uit 1967. Allemaal prachtige en zeer begeerlijke TR’s.

60 Jaar TR4, dat willen we ‘4-ren’.

Ook al zijn de berichten over de verspreiding van het coronavirus helaas weer steeds slechter, krijgen we een ‘3e golf’ met alle gevolgen van dien, wordt het vaccinatiebeleid bijna elke week weer veranderd, toch willen we klaar zijn als op 1 augustus het ‘TR4 Jubileum’ gevierd kan en mag worden. Zo niet, dan hebben we het in ieder geval geprobeerd.

Inmiddels hebben zich een aantal enthousiaste leden gemeld die samen het TR4 Jubileum willen gaan organiseren.
We gaan er een ‘Michelotti dag’ van maken, dus naast de TR4 ook de TR4A en de TR5 / TR250, allemaal als een hechte Anglo-Italiaanse familie bij en met elkaar. British scones met een heerlijke Italiaanse pastasaus, dat gaat het worden. In totaal zijn er zo’n 350 leden met een Michelotti TR.

Het team gaat dus in ieder geval door met de organisatie van deze dag in de verwachting dat wij op zondag 1 augustus weer een leuk evenement kunnen laten plaatsvinden.

Meer over de geplande evenementen dit jaar in de volgende Nieuwsbrief. Waaronder de ‘Meet & Greet’ en de ‘TR6 Type dag’ (een heel andere TR, Duitse worst met Whisky saus….).


 

Contact de TR Club

De TR Club is via de volgende adressen bereikbaar:

 
trch-logo 2

TRCH Nieuwsbrief

Als clublid ontvang je automatisch onze Nieuwsbrief en daar hoef je niet voor in te schrijven. Wil je de Nieuwsbrief niet meer ontvangen dan kan je met een klik onderaan de Nieuwsbrief je afmelden.

Ontvang je geen TRCH nieuwsbrief dan is waarschijnlijk jouw e-mailadres niet bij ons bekend. Tevens is het dan ook niet mogelijk om in te loggen op de site. In de Nieuwsbrief melden we de laatste belangrijke club berichten en aankondigingen van komende evenementen. Zo blijf je altijd snel op de hoogte van het reilen en zeilen binnen de club.