LusTRum update

Geplaatst op 20-05-2023  -  Categorie: Nieuws TRCH

trch-lustrum-foto-01

Te laat met inschrijven voor het weekend TRCH@50? Nee hoor, het kan nog!

Het afgelopen anderhalf jaar is veel tijd gaan zitten in het organiseren van het lusTRum en communiceren met de leden hierover. Nu zijn we 6 weken voor het lusTRum aanbeland. Veel is geregeld en gereed; het chassis en de drivetrain zijn klaar, maar er moet hier en daar nog wat worden aangevuld en bijgeplamuurd aan de carrosserie. De laatste loodjes, je kent dat wel.

Met het naderen van het lusTRumfeest nadert ook de sluitingsdatum van de inschrijving. Woensdag 31 mei is dan ook de laatste dag waarop je nog kan inschrijven voor deelname en/of overnachten. Daarna kunnen wij alleen nog boekingen aannemen op speciaal verzoek. Dit geldt ook voor personen die slechts willen deelnemen aan een deel van het programma of geen hotelaccommodatie willen boeken. Op dit moment zijn er van de 172 kamers nog 16 kamers beschikbaar, ook zijn er nog 5 kampeerplekken vrij. 

Ben ik ook welkom als ik niet heb ingeschreven?
Uiteraard ben je dan welkom. We doen niet moeilijk, elke TR-liefhebber is welkom. 
Maar bezoekers die niet vooraf hebben ingeschreven ontvangen geen lusTRum goodiebag en ook geen programma/routeboek. Je kunt wel komen genieten op het terrein van de activiteiten en de meer dan 200 verwachte TR’en.

Twijfel je nog steeds, tot en met 31 mei staat de inschrijving open, maar op=op.

JOIN THE PARTY!
De lusTRumcommissie


 

Contact de TR Club

De TR Club is via de volgende adressen bereikbaar:

 
trch-logo 2

TRCH Nieuwsbrief

Als clublid ontvang je automatisch onze Nieuwsbrief en daar hoef je niet voor in te schrijven. Wil je de Nieuwsbrief niet meer ontvangen dan kan je met een klik onderaan de Nieuwsbrief je afmelden.

Ontvang je geen TRCH nieuwsbrief dan is waarschijnlijk jouw e-mailadres niet bij ons bekend. Tevens is het dan ook niet mogelijk om in te loggen op de site. In de Nieuwsbrief melden we de laatste belangrijke club berichten en aankondigingen van komende evenementen. Zo blijf je altijd snel op de hoogte van het reilen en zeilen binnen de club.