Nieuwsbrief januari verzonden

Geplaatst op 26-01-2021  -  Categorie: Nieuws TRCH

2021-01-26-nieuwsbrief

Op 24 januari is de meest recente nieuwsbrief verzonden naar alle leden, waarvan wij een e-mailadres hebben. In deze nieuwsbrief aandacht voor het verschuiven van de ALV en de Drive Your Triumph Day.

Heb je de nieuwsbrief niet ontvangen? Kijk dan eens in je Spambox van je mail. Of controleer of de club een (juist) e-mailadres van je heeft. Hebben we geen of een onjuist e-mailadres dan kun je dat zelf doorgeven op de website, of stuur een mail naar eitartsinimdanedel.[antispam].@trclub.nl.

Heb je de nieuwsbrief niet ontvangen, terwijl je e-mailadres wel klopt, stuur dan een berichtje naar reganamtnetnoc.[antispam].@trclub.nl.

 

Contact de TR Club

De TR Club is via de volgende adressen bereikbaar:

 
trch-logo 2

TRCH Nieuwsbrief

Als clublid ontvang je automatisch onze Nieuwsbrief en daar hoef je niet voor in te schrijven. Wil je de Nieuwsbrief niet meer ontvangen dan kan je met een klik onderaan de Nieuwsbrief je afmelden.

Ontvang je geen TRCH nieuwsbrief dan is waarschijnlijk jouw e-mailadres niet bij ons bekend. Tevens is het dan ook niet mogelijk om in te loggen op de site. In de Nieuwsbrief melden we de laatste belangrijke club berichten en aankondigingen van komende evenementen. Zo blijf je altijd snel op de hoogte van het reilen en zeilen binnen de club.