Richtlijnen TRCH-activiteiten en evenementen

Geplaatst op 19-10-2020  -  Categorie: Nieuws TRCH

2020-04-01-covid19

Naar aanleiding van de op 13 oktober weer verder aangescherpte corona maatregelen t.a.v. clubactiviteiten en evenementen heeft het bestuur enkele richtlijnen opgesteld hoe de komende periode met elkaar binnen de club om te gaan. De richtlijnen zijn gebaseerd op de algemene maatregelen met daarnaast onze eigen verantwoordelijkheid binnen de club. Zodra de corona restricties weer (gedeeltelijk) worden versoepeld, zullen wij ons beleid hopelijk ook weer meer in positieve zin kunnen aanpassen.

Richtlijnen activiteiten en evenementen


 

Contact de TR Club

De TR Club is via de volgende adressen bereikbaar:

 
trch-logo 2

TRCH Nieuwsbrief

Als clublid ontvang je automatisch onze Nieuwsbrief en daar hoef je niet voor in te schrijven. Wil je de Nieuwsbrief niet meer ontvangen dan kan je met een klik onderaan de Nieuwsbrief je afmelden.

Ontvang je geen TRCH nieuwsbrief dan is waarschijnlijk jouw e-mailadres niet bij ons bekend. Tevens is het dan ook niet mogelijk om in te loggen op de site. In de Nieuwsbrief melden we de laatste belangrijke club berichten en aankondigingen van komende evenementen. Zo blijf je altijd snel op de hoogte van het reilen en zeilen binnen de club.