TR Brabant Rit op zaterdag 8 mei

Geplaatst op 23-03-2021  -  Categorie: Nieuws TRCH

2020-01-12-tr-brabant-rit

We willen graag weer met onze TR naar buiten, gezellig in clubverband met elkaar een mooie rit rijden. En dat kan met de TR Brabant Rit, zij het wel in wat aangepaste vorm, corona-proof. Dus vooralsnog geen uitgebreide koffietafel, lunchbuffet etc. binnen.

Jullie zijn van harte welkom op 8 mei bij de Korenmolen ‘de Hoop’ in Bavel, vlakbij Breda. We kijken of we daar buiten een kop koffie kunnen serveren. En jullie krijgen een routeboek met alle benodigde informatie voor de rit.

Vanaf 10.00 uur starten jullie ‘vrij’ van elkaar. Het startpunt is duidelijk aangegeven. In de ochtend rijden jullie - op basis van ‘bol-pijl’ aanwijzingen en twee trajecten ‘pijlen route’ - een soort lus boven Breda. Er staan ook vragen in het routeboek en op de ‘pijlen routes’ staan oranje routecontrole bordjes om te checken of jullie wel de juiste route rijden.
We komen weer terug bij de ‘Korenmolen’ voor de lunch. Hoe we dat gaan doen laten we nog even afhangen van de horecarichtlijnen begin mei. Misschien neemt iedereen wel zijn eigen lunch mee met klapstoeltje en al …..

Rond 13.00 uur gaan we van start voor het middagtraject. We rijden weer een lus maar dan ten Zuid-Oosten van Breda. Een heel andere omgeving. Tussen 15.00 uur en 16.00 uur is iedereen (als het goed is) weer terug bij de ‘Korenmolen’ in Bavel. Wellicht kunnen we daar met elkaar ter afsluiting nog een gezellige borrel hebben. Er zal zeker weer een prijsuitreiking zijn met voor iedereen het traditionele aandenken aan de ‘TR Brabant Rit’. We gaan het zien.

Deelname
Graag willen we vooraf weten op hoeveel deelnemers we kunnen rekenen i.v.m. het drukken van de routeboeken e.d. Een bijdrage in de kosten zal zo rond de €15,00 per equipe liggen exclusief lunch.
Wil je in principe meedoen, stuur even een mailtje met je gegevens naar netnemeneve.[antispam].@trclub.nl
Houden we daarna contact over de verdere invulling. Leuk om elkaar weer te zien en te spreken!

Beste TR groet,
Jaap Sanders
Evenementen coördinator TRCH
06-5111.27.07


 

Contact de TR Club

De TR Club is via de volgende adressen bereikbaar:

 
trch-logo 2

TRCH Nieuwsbrief

Als clublid ontvang je automatisch onze Nieuwsbrief en daar hoef je niet voor in te schrijven. Wil je de Nieuwsbrief niet meer ontvangen dan kan je met een klik onderaan de Nieuwsbrief je afmelden.

Ontvang je geen TRCH nieuwsbrief dan is waarschijnlijk jouw e-mailadres niet bij ons bekend. Tevens is het dan ook niet mogelijk om in te loggen op de site. In de Nieuwsbrief melden we de laatste belangrijke club berichten en aankondigingen van komende evenementen. Zo blijf je altijd snel op de hoogte van het reilen en zeilen binnen de club.