TR Brabant Rit op zaterdag 9 mei 2020

Geplaatst op 12-01-2020  -  Categorie: Nieuws TRCH

2020-01-12-tr-brabant-rit

Zoals afgesproken gaan we ook dit jaar weer de ‘TR Brabant Rit’ organiseren voor clubleden en liefhebbers van Triumph. Een rit gericht op het lekker rijden met elkaar in je klassieker door een mooie, leuke omgeving in Brabant. De eerste TRBR was in 2002, met de finish in het dorpje Bavel, even ten oosten van Breda.
Dit jaar starten, lunchen en finishen we na 18 jaar weer in Bavel, bij de Korenmolen die er ondertussen nog steeds staat. Bavel is net iets ouder dan onze TR’s, zo rond 1300 ontstaan. Een mooi, Brabants dorpje.

Vanuit de Korenmolen rijden we een route, een soort ‘lus’ rond Breda. In dit ochtendtraject doen we het lekker rustig aan. We rijden het eerste stuk via ‘bol-pijl’ met aanwijzingen, niet moeilijk. Je moet immers eerst alles even goed opwarmen. Via het aloude Mastbos in Breda, door het Ginneken, richting het Westen en dan via de Grauwe Polder, over de Mark naar Terheiden, via Dorst en Molenschot (voormalig woonplaats van kapitein Haddock, had een TR3) naar de lunch in Bavel.
Na de lunch het middagtraject, wat ons voert naar het Zuid-Oosten van Bavel door weer een heel ander landschap. Weer op basis van ‘bol-pijl’ en o.a. een route met ‘ingetekende lijn’ op de kaart. Via een ‘lus’ naar Chaam, Riel, Ulicoten, Galder en via via terug naar Bavel.

Reken op in totaal zo’n 4 uur ‘sturen’ door een mooie en afwisselende omgeving met leuke opdrachten, een lekkere lunch en allemaal gezellige mede-deelnemers. Kortom, we proberen er weer een aantrekkelijke rit van te maken, niet alleen ‘ter leering’ maar zeker ook ‘ter vermaeck’ voor alle deelnemers. Lol met je partner en je auto, daar gaat het om! Ter afsluiting een gezellige borrel, de uitslag met prijsuitreiking en een uitleg.

Het minimale aantal deelnemers bedraagt 20 equipes. Vooraf aanmelden is daarom wel vereist. Inschrijven graag vóór 25 april via e-mail: . Het inschrijfgeld bedraagt € 30,00 p.p. inclusief koffie bij de start en een goed lunchbuffet, de routeboeken, het organiseren van de rit en een aandenken aan de TBR.

Geef je op met:
- Naam bestuurder
- Naam navigator
- Type auto

Iedereen kan meedoen, het is geen ‘race’, geen moeilijke ‘rally’, maar een mooie rit op basis van eenvoudige instructies in het routeboek die voor iedereen goed te doen en vooral leuk zijn.
Bij voldoende aanmeldingen ontvangen jullie uiterlijk 26 april 2020 een definitieve bevestiging en verdere informatie over de TR Brabant Rit, Bavel, 9 mei 2020.

Jaap Sanders
TRCH Evenementencie.


 

Contact de TR Club

De TR Club is via de volgende adressen bereikbaar:

 
trch-logo 2

TRCH Nieuwsbrief

Als clublid ontvang je automatisch onze Nieuwsbrief en daar hoef je niet voor in te schrijven. Wil je de Nieuwsbrief niet meer ontvangen dan kan je met een klik onderaan de Nieuwsbrief je afmelden.

Ontvang je geen TRCH nieuwsbrief dan is waarschijnlijk jouw e-mailadres niet bij ons bekend. Tevens is het dan ook niet mogelijk om in te loggen op de site. In de Nieuwsbrief melden we de laatste belangrijke club berichten en aankondigingen van komende evenementen. Zo blijf je altijd snel op de hoogte van het reilen en zeilen binnen de club.