TRCH niet op BRITISH CARS & LIFESTYLE

Geplaatst op 11-03-2020  -  Categorie: Nieuws TRCH

Vanmorgen (11 maart) heeft het bestuur besloten NIET deel te nemen aan de beurs.

Het RIVM en de Provincie Noord-Brabant verbieden evenementen met meer dan 1000 bezoekers. De organisatie van de beurs wil de beurs door laten gaan en het aantal personen dat binnen is, beperken tot 1000. Wij zien dat als een grote opgave en twijfelen aan de realiseerbaarheid. Dit en het feit dat onze doelgroep in de risicoleeftijd zit, vormen de grondslag voor ons besluit.

Inmiddels hebben ook aantal andere clubs zich teruggetrokken. Onze inschatting is dat de beurs matig tot slecht bezocht gaat worden en dat de inspanning van opbouw, beursbemensing en afbreken onevenredig is met de bezoekersaantallen.


 

Contact de TR Club

De TR Club is via de volgende adressen bereikbaar:

 
trch-logo 2

TRCH Nieuwsbrief

Als clublid ontvang je automatisch onze Nieuwsbrief en daar hoef je niet voor in te schrijven. Wil je de Nieuwsbrief niet meer ontvangen dan kan je met een klik onderaan de Nieuwsbrief je afmelden.

Ontvang je geen TRCH nieuwsbrief dan is waarschijnlijk jouw e-mailadres niet bij ons bekend. Tevens is het dan ook niet mogelijk om in te loggen op de site. In de Nieuwsbrief melden we de laatste belangrijke club berichten en aankondigingen van komende evenementen. Zo blijf je altijd snel op de hoogte van het reilen en zeilen binnen de club.