Update n.a.v. Corona (25 april)

Geplaatst op 25-04-2020  -  Categorie: Nieuws TRCH

2020-04-01-covid19

Op 21 april sprak de minister-president over een ‘duivels dilemma’. Het kabinet heeft onder andere besloten alle evenementen tot 1 september te verbieden. En over of het daarna wel kan doet hij geen toezeggingen. Hierdoor zijn wij genoodzaakt om al onze evenementen dit jaar stop te zetten.

Deze keuze is door het bestuur gemaakt omdat veel evenementen zich in de zomer of er direct na afspelen. Het valt ook niet te ontkennen dat onze leden op een enkeling na dicht tegen of in de risicogroep zitten.
De evenementen waarover we hier praten hebben een voorbereidingstijd van maanden nodig. Er moeten afspraken worden gemaakt met horecagelegenheden, ritten moeten worden uitgezet en vergunningen worden aangevraagd.

Naar aanleiding van de voorbereidingen die al zijn gestart is het bestuur geconfronteerd met harde eisen ten aanzien van vastleggen van reserveringen en vooruitbetalingen. Iets waar wij ons op dit moment niet aan willen wagen. Ook geven instanties nu geen vergunningen af. Al met al, hoe spijtig ook, organiseert de TR Club Holland dit jaar geen grote activiteiten.
De British Carparts Day wordt door een op zich staande organisatie georganiseerd. Hierover heeft het bestuur geen zeggenschap. Deze is (nog) niet afgezegd.

Overigens zijn ook veel andere evenementen op onze evenementenkalender gecanceld, zoals de British Auto Jumble en de DNTD. Het Concours d’Élégance, dat eind augustus zou plaatsvinden, wordt waarschijnlijk verplaatst naar de tweede helft van september. Over het International Triumph weekend in Stratford-upon-Avon op 14-16 augustus neemt het TR Register half mei een besluit.

Natuurlijk willen wij ook kijken naar een zonniger scenario. Als het organiseren en uitvoeren van evenementen wel op 1 september wordt vrijgegeven dan organiseren wij op de datum van de Maus Gatsonides Rally (26 september) en de TR6 typedag (6 september) een alternatief dat weinig voorbereiding kost. Dus laat de data in je agenda staan en houd de media van de Club in de gaten.


 

Contact de TR Club

De TR Club is via de volgende adressen bereikbaar:

 
trch-logo 2

TRCH Nieuwsbrief

Als clublid ontvang je automatisch onze Nieuwsbrief en daar hoef je niet voor in te schrijven. Wil je de Nieuwsbrief niet meer ontvangen dan kan je met een klik onderaan de Nieuwsbrief je afmelden.

Ontvang je geen TRCH nieuwsbrief dan is waarschijnlijk jouw e-mailadres niet bij ons bekend. Tevens is het dan ook niet mogelijk om in te loggen op de site. In de Nieuwsbrief melden we de laatste belangrijke club berichten en aankondigingen van komende evenementen. Zo blijf je altijd snel op de hoogte van het reilen en zeilen binnen de club.