Voortgang lusTRum

Geplaatst op 22-03-2023  -  Categorie: Nieuws TRCH

mennorode

We zijn blij met zoveel belangstelling. We hebben nu bijna 200 equipes uit binnen- en buitenland, die zich hebben aangemeld en bevestigd. Op basis van dit aantal kunnen we onbezorgd verder met de voorbereidingen van het lusTRumfeest. Het gaat hard met de kamers, zo zijn de Premium kamers reeds uitverkocht! We hebben nog 23 kamers beschikbaar; 19x Cosy en 5x Standaard. Een plek op de camping reserveren kan ook nog steeds, we hebben nog plaats voor 9 tenten.

Wil je alleen deelnemen aan een bepaald onderdeel van het programma? Dit kan uiteraard ook. Schrijf je dan hiervoor in. Maar wacht niet te lang.

Interesse in een stand voor verkoop?
Heb je interesse in een stand voor verkoop van lifestyle of producten die met de TR te maken hebben? Neem dan contact op via 05hcrt.[antispam].@trclub.nl.

De lusTRumcommissie


 

Contact de TR Club

De TR Club is via de volgende adressen bereikbaar:

 
trch-logo 2

TRCH Nieuwsbrief

Als clublid ontvang je automatisch onze Nieuwsbrief en daar hoef je niet voor in te schrijven. Wil je de Nieuwsbrief niet meer ontvangen dan kan je met een klik onderaan de Nieuwsbrief je afmelden.

Ontvang je geen TRCH nieuwsbrief dan is waarschijnlijk jouw e-mailadres niet bij ons bekend. Tevens is het dan ook niet mogelijk om in te loggen op de site. In de Nieuwsbrief melden we de laatste belangrijke club berichten en aankondigingen van komende evenementen. Zo blijf je altijd snel op de hoogte van het reilen en zeilen binnen de club.