Website trch50.nl is live!

Geplaatst op 22-12-2022  -  Categorie: Nieuws TRCH

lustrum-2023-logo

Vannacht om 24:00 uur gaat de speciale lustrumwebsite live na een paar maanden hard werken. Als gevolg van enkele technische beperkingen was het helaas niet mogelijk om onze huidige website te gebruiken voor de inschrijfregistratie, vandaar dat we maar even een nieuwe hebben gemaakt.

Je kunt ernaartoe via onze TRCH-website, en onder ‘Evenementen’ kiezen voor ‘TRCH Lustrum 2023’ of direct naar https://trch50.nl/. Op deze speciale website kun je alles lezen over de locatie van het feest, het programma en vooral, hoe je kunt deelnemen. Een weekend waar je, naast veel TR’s, oude bekenden tegenkomt, nieuwe vrienden maakt en verhalen opnieuw beleeft. Naast de leden van onze eigen club en onze vrienden van de buitenlandse zusterclubs, nodigen we ook zoveel mogelijk oud-leden uit. Want, is het niet heel passend om bij een gouden feestje herinneringen op te halen met mensen uit het verleden?

Hoewel we veel kamers hebben in de accommodatie, is het wel zaak snel in te schrijven. Er is veel belangstelling in zowel binnen- als buitenland. We hebben op het inschrijfformulier erg veel keuzeopties beschikbaar, waardoor je het zo goedkoop of duur kan maken als je zelf wilt. Lees goed op de website hoe je moet inschrijven en wat de voorwaarden zijn. Als je vragen hebt kijk dan eerst even op de FAQ-pagina. Wordt je vraag daar niet beantwoord, stel hem dan via het contactformulier. Het belooft een mooi feest te worden met veel verschillende activiteiten. Je kunt er maar beter vroeg bij zijn!

De lustrumcommissie wenst jullie een vrolijk kerstfeest en een gelukkig lustrumjaar 2023.

Peter Meiboom, Willem van der Mast, Hans Visser, Henk Dibbets en Mathieu Colnot

Website trch50.nl


 

Contact de TR Club

De TR Club is via de volgende adressen bereikbaar:

 
trch-logo 2

TRCH Nieuwsbrief

Als clublid ontvang je automatisch onze Nieuwsbrief en daar hoef je niet voor in te schrijven. Wil je de Nieuwsbrief niet meer ontvangen dan kan je met een klik onderaan de Nieuwsbrief je afmelden.

Ontvang je geen TRCH nieuwsbrief dan is waarschijnlijk jouw e-mailadres niet bij ons bekend. Tevens is het dan ook niet mogelijk om in te loggen op de site. In de Nieuwsbrief melden we de laatste belangrijke club berichten en aankondigingen van komende evenementen. Zo blijf je altijd snel op de hoogte van het reilen en zeilen binnen de club.