Triumph TR6

52x gezien       Geplaatst: 12 september 2021       Verloopt op: 21 november 2021       Type: Aanbod       Categorie: Auto's
Vraagprijs € 28.000,00

Beschrijving

Te koop een prachtig gerestaureerde TR6, het is een perfect rijdende auto, voorzien van overdrive op 2e,3e en 4e versnelling, sportuitlaat en volledig lederen bekleding in de juiste kleur bij de mooie groene kleur.
Groen getinte ramen en een softtop van het merk Sunnenland. Nieuwe banden gemonteerd, net een maatje breder voor de stoere blik en voorzien van een sportuitlaat voor de mooie sound.
Inruil van een engelse klassieker is bespreekbaar.

Adverteerder

Naam Roland Richter
Locatie Onbekend
Historie 7 advertenties, 1 actief
  Neem contact op met de adverteerder
 
 

Contact de TR Club

De TR Club is via de volgende adressen bereikbaar:

 
trch-logo 2

TRCH Nieuwsbrief

Als clublid ontvang je automatisch onze Nieuwsbrief en daar hoef je niet voor in te schrijven. Wil je de Nieuwsbrief niet meer ontvangen dan kan je met een klik onderaan de Nieuwsbrief je afmelden.

Ontvang je geen TRCH nieuwsbrief dan is waarschijnlijk jouw e-mailadres niet bij ons bekend. Tevens is het dan ook niet mogelijk om in te loggen op de site. In de Nieuwsbrief melden we de laatste belangrijke club berichten en aankondigingen van komende evenementen. Zo blijf je altijd snel op de hoogte van het reilen en zeilen binnen de club.