23e MMG is weer verreden…….en hoe!

Geplaatst op 29-09-2021  -  Categorie: Nieuws TRCH

2021-09-29-mmg

Zaterdag 25 september is onze eigen clubrally, de ‘Memorial Maus Gatsonides’, weer verreden. Na vorig jaar vanwege alle corona restricties een ‘Kleintje Maus’, nu weer een hele dag toeren in de TR.

Om 09.01 uur ging de eerste deelnemer in de Sportklasse van start vanuit ‘Buitenplaats Kameryck’ in Kamerik. Na de Sportklasse de Toerklasse en aansluitend de Instapklasse. Het weer was ons goed gezind, vrijwel iedereen met ‘open kappie’.

.......

Ga voor het volledige verslag, alle uitslagen en de prijswinnaars naar onze MMG pagina. En de foto's staan in het fotoalbum.

MMG pagina         Foto's MMG


 

Contact de TR Club

De TR Club is via de volgende adressen bereikbaar:

 
trch-logo 2

TRCH Nieuwsbrief

Als clublid ontvang je automatisch onze Nieuwsbrief en daar hoef je niet voor in te schrijven. Wil je de Nieuwsbrief niet meer ontvangen dan kan je met een klik onderaan de Nieuwsbrief je afmelden.

Ontvang je geen TRCH nieuwsbrief dan is waarschijnlijk jouw e-mailadres niet bij ons bekend. Tevens is het dan ook niet mogelijk om in te loggen op de site. In de Nieuwsbrief melden we de laatste belangrijke club berichten en aankondigingen van komende evenementen. Zo blijf je altijd snel op de hoogte van het reilen en zeilen binnen de club.